MetaMask, günümüz kripto piyasasında en bilinen sıcak cüzdanlardan bir tanesi. MetaMask kripto sıcak cüzdan, artık oyun dünyasına da bağlanabilecek. 

Oyun endüstrisi hız kesmeden büyüyor Unity’nin projeler için paketler yayınladığı Unity Asset Store da MetaMask SDN piyasaya sürülmesi ile birlikte oyun geliştiricilerinin oyunlarını cüzdana bağlamalarına sağlayarak oyun severlerin oyun içinde Web3 özellikli oyunlarda etkileşime girmesini sağlayacak. Dünyada Web3 özellikli oyun sektörü oldukça dikkat çekiyor ve büyük yatırımlar alıyor.

Büyüme potansiyeli çok fazla olan Web3 oyun dünyasına her gün 48 blok zincirinde Web3 oyunlarına bağlanan bir milyon kullanıcı bulunuyor. Unity’nin proje paketleri yayınladığı Unity Asset Store da listelenen MetaMask Sidequest: Web3 Early Adopter programı ile oyun geliştiricileri, oyuncuların MetaMask cüzdanlarını oyuna entegre etmeleri için ve Web3 teknolojisinin gelişmesi ve yenilikleri yakalanması açısından 100 bin dolarlık bir hibe ve rehberlik sunacağını duyurdu. 

Merkeziyetsiz Web3 Teknolojisiyle Geliştirilen Oyunlar 

Sandbox

400’den fazla marka ile ortaklık kuran The Sandbox, oyuncuların oyun deneyimlerini inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri, oyuncular tarafından oluşturulan sanal bir oyun dünyasıdır. 

DOGAMİ

DOGAMİ, sanal NFT köpeğinizin gerçek sahipliğine odaklanan mobil oyun geliştiren bir eğlence markası olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Decentraland 

Decentraland, topluluğu tarafından inşa edilen, yönetilen ve sahip olunan ilk tamamen merkezi olmayan, Ethereum tabanlı sanal dünyadır. Her gün yeni kreasyonlar ve deneyimler eklenmektedir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir