iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max ile aynı 6.7 inçlik bir ekrana sahipken, söylentilere göre iPhone 16 Plus da benzer bir ekran boyutuna sahip olacak. Ancak, 2025’te piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 17 Plus için farklı bir yaklaşımdan bahsediliyor.

Analizciler, Apple’ın iPhone 17 Plus modelinde önceki modellerden farklı olarak daha küçük bir ekran kullanabileceğini öne sürüyorlar. Bu iddiayı, Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları’ndan analist Ross Young da destekliyor.

Young’a göre, iPhone 17 Plus’ın ekran boyutu kesinleşmemiş olsa da, önceki modeller arasında konumlanacağı düşünülüyor. Şu an için iPhone 16 Pro Max’in 6.9 inçlik bir ekrana sahip olduğu göz önüne alındığında, iPhone 16 Plus’ın da muhtemelen aynı boyutta bir ekrana sahip olacağı tahmin edilebilir.

Apple, Plus Modellerde Yeni Bir Strateji Mi Uyguluyor? iPhone 17 Plus’ta Ekran Küçülmesi Tartışılıyor!

iPhone 17 serisinin geliştirme aşamasıyla ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu belirtmek önemlidir. Ancak, sektörde tanınmış bir analist olan Ross Young’ın öngörülerinin genellikle gerçekleştiğini göz önünde bulundurmak önemlidir. Dolayısıyla, Apple’ın iPhone 17 Plus modelinde ekran boyutunu değiştirmesi şaşırtıcı olmayabilir.

Apple, Plus Modellerde Yeni Bir Strateji Mi Uyguluyor? iPhone 17 Plus'ta Ekran Küçülmesi Tartışılıyor!
Apple, Plus Modellerde Yeni Bir Strateji Mi Uyguluyor? iPhone 17 Plus’ta Ekran Küçülmesi Tartışılıyor!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın! İyi forumlar dileriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir