2024 itibariyle giyilebilir cihazlar bölümünde iddialı pek çok akıllı saat seçeneği var. İşte 2024’ün en iyi akıllı saatleri…

Giyilebilir cihazların kullanıcılar tarafından benimsenmesi, daha fazla markanın bu pazarda yer almasını sağladı. Apple dışında Android ekosisteminde de yaygınlaşan akıllı saatler 2024 itibariyle en yeni ve iddialı modelleriyle piyasada yer alıyor. Samsung ve Google gibi markaların ön planda olduğu Android cephesine karşılık Apple kendi özel saatleri olan Apple Watch ile karşılık veriyor.

Apple Watch Serisi 9

iPhone kullanıcıları için en iyi akıllı saat olarak ön plana çıkan Apple Watch 9 serisi, iPhone ya da Apple ekosistemine geçiş yapmak isteyenlere hitap ediyor.  40 mm ve 45 mm seçenekleriyle satın alınabilecek olan akıllı saatlerin daha ekonomik ve küçük versiyonunu isteyenler için ise Apple Watch SE öne çıkıyor. Apple Watch serisinin pil ömrü ve Android modelleriyle hemen hemen aynı. Özellikle enerji tasarrufu modları kullanıldığında 2 günlük kullanım elde edilebilir.

Google Pixel Watch 2

Türkiye’de kullanımı çok yaygın olmasa da en iyi akıllı saatler listesine Google Pixel Watch 2 modeli de giriyor. Rahat ve konforlu kullanımıyla ön plana çıkan Google Pixel Watch 2, Android kullanıcılarının öncelikli seçeneklerinden birisi. Android sisteminde en iyi çalışan akıllı saat olarak da ön plana çıkan Google Pixel Watch 2 modellerinde en büyük handikap kayış konusunda çok fazla seçeneğin olmaması. Fitbit uygulaması gibi özellikleriyle dikkat çeken akıllı saat serisi de yine tercih edilebilecekler arasında.

2024'te Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler
2024’te Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Samsung Galaxy Watch 6

Android ve Samsung kullanmayı tercih edenler için şu anda piyasadaki en iyi seçeneklerden birisi Samsung Galaxy Watch 6. Kan basıncı ve EKG izleme dahil olmak üzere yalnızca Samsung akıllı telefon kullananların deneyimleyebildiği özellikleriyle dikkat çeken Galaxy Watch 6 serisi,  uyku takibi gibi gelişmiş sağlık takipçilerine sahip. Samsung Health ile kullanılabilen akıllı saatte ilaç hatırlatma ayarlarına kadar gelişmiş özellikler var.

OnePlus Watch 2

İyi bir akıllı saate sahip olmak isteyenler için ön plana çıkan OnePlus Watch 2, özellikle kullanım süresiyle dikkat çekiyor. Her zaman açık ekran özelliği kapatıldığında 100 saate kadar kullanım süresi sunan model, farklı uygulamalarla da sorunsuz çalışıyor.

Her biri kendi alanında ve kendi kullanıcı kitlesine hitap eden akıllı saatlerde 2024 itibariyle öne çıkan 4 seçenek bu şekilde. Sizin favoriniz hangisi?

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir