Casper markası yaz ayları yaklaşırken akıllı telefonunu yenilemek isteyen kullanıcılar için VIA ailesinin en gözde akıllı telefonlarını sıraladı.

Şirket, VIA markasına ait akıllı telefonları kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Casper, yaz ayları yaklaşırken akıllı telefon alışverişi yapmayı düşünen kullanıcılar için VIA serisinin en gözde ürünlerini ilgilileri için sıraladı.

Casper VIA X40 Modeli

VIA serisinin en yeni üyesi olarak geçtiğimiz aylarda tanıtılan Casper VIA X40, Casper’a özel 3D glass tasarımı ve ince metalik çerçeveleriyle öne çıkmayı başarıyor. Ekran olarak, 6.67 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğünde AMOLED bir ekran kullanan X40, Arcsoft AI yazılımı ile güçlendirilmiş 24MP ön kamera ve 50MP + 5MP + 2MP arka kamera dizilimiyle ulaşıyor. Cihazın renk seçenekleri arasında ise; Gece Mavisi, Gece Siyahı ve Casper VIA Beyazı olmak üzere 3 farklı renk seçeneğini potansiyel kullanıcılarına sunuyor.

Casper VIA A40 Modeli

Geniş bir ekranı, 256GB depolama alanı, yapay zeka destekli 64MP arka kamerası ve de 13MP ön kamerası ile öne çıkan Casper VIA A40 modeli, 8GB RAM özelliğine artı olarak sahip olduğu 8GB VRAM teknolojisini ve Android 13 işletim sistemi ile kullanıcılarına sunuluyor. Marka, telefonun tasarımında kullanılan her rengin, tasarımdaki bütünlüğü koruyarak kullanıcıların dikkatini çekmeyi hedeflediğini söylüyor. Renk seçeneklerinin arasında; Gece mavisi, Gümüş Gri ve VIA Mavisi bulunmakta. Yine kamera etrafında bir gümüş halka tasarımıyla fark yaratıyor.

Casper markası yaz ayları yaklaşırken akıllı telefonunu yenilemek isteyen kullanıcılar için VIA ailesinin en gözde akıllı telefonlarını sıraladı.

Casper VIA X30 Plus Modeli

8.1 mm gövde inceliğine sahip olan Casper VIA X30 Plus, arka kapak tasarımında kullanılan özel dikey parlama efekti ile öne çıkarılırken, AI teknolojisine sahip 50MP’lik ana kamerası ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sunma vaadini ortaya çıkarıyor. Ana kamerasını destekleyen 8MP geniş açılı kamera, 118 derecelik görüş açısı sağlarken, VIA X30 Plus’ın 2MP’lik bokeh kamera özelliği ise fotoğraflara derinlik katmayı amaçladığı belirtiliyor. Ön tarafında ise 13MP’lik bir selfie kamerasının yer aldığı görülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir