Steam oyunlar hakkında paylaştığı verilerle bilinen SteamDB, haftanın en çok satanları listesini güncelleyerek paylaştı. En popüler oyunların listesini sizler için derledik…

Her geçen gün yeni bir yapımın piyasaya sürüldüğü oyun sektöründeki hareketlilik tüm hızıyla sürdüğünü görüyoruz. Bazı şekillerde seçeneklerin fazla olması nedeniyle hangi oyunu deneyimlememiz gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşamaktayız. Özellikle de SteamDB gibi oyunları popülariteleri ve satış detayları gibi çeşitli kriterler altında karşılaştıran platformlar sayesinde bu gibi soru işaretlerini ortadan kaldırmak mümkün hale geliyor. Peki Nisan ayı itibariyle oyun sektöründeki en popüler yapımlar hangileri oldu? İşte Steam’in sıraladığı en popüler PC oyunlarını sizler için derledik…

Steam’de En Popüler PC Oyunları Listesi

Steam oyunlar hakkında paylaştığı verilerle ön plana çıkan SteamDB, haftanın en çok satanları listesini kısa bir süre önce güncelleme yaparak yayınladı. Bu listeye göre geçen haftalarda liderliği geri alan Counter-Strike 2 bu hafta da en üst sırada karşımıza geldi. Liste de ikinci olarak Dota 2 oyunu yer almakta.

Steam oyunlar hakkında paylaştığı verilerle bilinen SteamDB, haftanın en çok satanları listesini güncelleyerek paylaştı.

Listenin üçüncüsüne baktığımızda Valve’ın el konsolu Steam Deck olduğunu görüyoruz. Fakat markanın konsolunun oyunlarla birlikte listeye sokulma sebebiyle ilgili herhangi bir bilgi maalesef mevcutta bulunmuyor. Listenin dördüncü sırasında Helldivers 2 oyunu ve beşinci sırada No Rest for the Wicked bizleri karşılamakta. Listenin son oyunu olarak altıncı sırasında artık klasikleşmiş bir oyun olan PUBG karşımıza çıkıyor.

Geçen Hafta Steam’de Yer Alan En Popüler PC Oyunları:

1-      Counter-Strike 2 Oyunu

2-      Dota 2 Oyunu

3-      Steam Deck Oyunu

4-      Helldivers 2 Oyunu

5-      No Rest for the Wicked Oyunu

6-      PUBG Oyunu

7-      MahjongSoul Oyunu

8-      Fallout 4 Oyunu

9-      Fallout 76 Oyunu

10-   Apex Legends Oyunu

11-   Destiny 2 Oyunu

12-   Call of Duty: Modern Warfare III Oyunu

13-   RimWorld Oyunu

14-   Call of Duty Oyunu

15-   Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Oyunu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir