Infinix’in yeni modeli olacak Infinix GT 20 Pro 2 Mayıs lansmanından önce sızdırıldı ve özellikleri ile ortaya çıktı. İşte detaylar.

Infinix, orta sınıf oyuncu telefonu olarak geliştirdiği Infinix GT 20 Pro modelini 2 Mayıs’ta tanıtacağını duyurdu. Yeni model için uygun bütçeli oyun telefonuna sahip olmak isteyen kullanıcılar heyecan yaşarken 2 Mayıs öncesinde telefon sızdırıldı. Özelliklerinin açığa çıkmasıyla birlikte beklentileri karşılayabileceği görülen akıllı telefon, orta doğu bölgesinde yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek potansiyelde.

Infinix GT 20 Pro Özellikleri

Infinix GT 20 Pro modeli, mavi, turuncu ve gümüş olarak 3 farklı renk seçeneğini sunacak. Resmi teaser görüntüleri telefonun C şeklindeki bir RGB aydınlatma ile destekleneceğini gösteriyor. Oyun telefonu olarak geliştirilmesi nedeniyle bu tip ek detaylara yer verilen telefonda 6.78 inçlik bir AMOLED ekran bulunuyor. Akıcı bir oyun deneyimi yaşanmasını sağlayacak 144Hz ekran yenileme hızı ve Full HD ekran çözünürlüğü piyasadaki mevcut oyunlar için oldukça yeterli seviyede. Üstelik Infinix daha iyi performans sunabilecek adına Pixelworks X5 Turbo görsel işlemci kullanacak. JBL çift hoparlör ise oyun seslerinde ise küçük detaylara dahi hakim olunmasını sağlayacak. IP54 ile korunan telefonun boyutları ise 164 x 75 x 8.15mm şeklinde olacak.

Infinix GT 20 Pro Lansman Öncesi Sızdırıldı
Infinix GT 20 Pro Lansman Öncesi Sızdırıldı

Telefona ana güç verecek donanım ise Dimensity 8200 Ultimate işlemci olacak. MediaTek’in iddialı modellerinden birisinin kullanılacağı Infinix GT 20 Pro’da RAM konusunda 8 GB ya da 12 GB seçimi yapılabilecek. Depolama alanı ise 256 GB olarak standart bir şekilde sunulacak. Batarya kısmında ise 5000mAh batarya 45W hızlı şarj ile desteklenecek.

Android 14 işletim sistemi üzerinde XOS 14 kullanıcı arayüzü ile kullanım sunacak telefonda kamera özellikleri de düşük seviyelerde değil. Oyuncu telefonlarında önem verilen ön kamerada 32 MP’lik sensöre yer veren şirket, arkada ise OIS destekli 108 MP ana kamera ve 2 adet 2 MP kameradan oluşan üçlü kurulumu tercih etmiş.

Infinix GT 20 Pro fiyatı için sızdırılan raporlarda 270 dolarlık bir ücretlendirme öngörülüyor. Tasarımları ve tüm teknik özellikleriyle açığa çıkan yeni model şimdiden beklentileri arttırmış durumda. Orta Doğu pazarının hedeflendiği yeni modelin bu konuda ne kadar başarılı olacağı ise satış dönemi sonrasında görülebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir