Dogecoin (DOGE) destekçisi Elon Musk, Twitter’ı satın almasının ardından ilk kez DOGE hakkında tweet attı ve popüler meme coin bir kez daha yükselişe geçti. 

Dogecoin yakında Twitter’a gelebilir

Dünyanın en popüler şirketlerinden Tesla CEO’su en son attığı tweette, Twitter t-shirtü giydirilmiş bir Shiba Inu köpeğinin fotoğrafını paylaştı. Twitter platformu tamamen satın almasının ardından Elon Musk, ilk kez DOGE ile ilgili bir tweet attı ve meme coin tekrar yükselişe geçti. Musk’ın bu şekilde bir paylaşım yapmasının ardından Twitter’a DOGE ödemelerinin geleceğine dair söylentiler artmaya başladı. 

Elon Musk, Twitter’ı satın alma işlemlerini tamamlamasının ardından ilk kez DOGE hakkında paylaşım yaptı ve tweet her zaman olduğu gibi meme coinin fiyatını olumlu yönde etkiledi. Yazının hazırlandığı dakikalarda 18,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olup, 0,142650 dolardan el değiştiriyor. Dogecoin, Musk’ın paylaşımının ardından yüzde yüzde 15,4 oranında arttı. Popüler meme coin haftalık olarak yüzde 125 oranında kazanç sağladı. Konuyla ilgili olarak Santiment tarafından paylaşılan bilgi şu şekilde oldu; 

“Kriptoların çoğu negatife düşmesine rağmen, DOGE son 24 saatte hala %+9’da. Kalabalık hype artışları yerel zirveleri yarattığı ve kalabalık korkusu dipleri önceden haber verdiği için, sosyal hakimiyet birincil gösterge olmuştur.”

Bunun yanı sıra Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson da DOGE’nin Twitter’a taşınmasının ardından şunları aktardı;

“DOGE’nin sonunda bir kullanım durumu var. Elon bunu twitter için kullanmaya karar verirse, otomatik olarak 200 milyon kullanıcı ve bir usecase var.”

Hoskinson aynı zamanda, Dogecoin’in bir ADA yan zinciri olarak çalışabileceğini ve entegrasyon sürecini ücretsiz yapacağını aktarmıştı. Dogecoin her geçen gün Elon Musk’ın desteğiyle yükselmeye devam ediyor.

Dogecoin Cardano’yu geçerek 8. en büyük kripto oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir