Çıkışı öncesinde büyük beklenti yaratmayı başaran Squad Busters için çıkış tarihi belli oldu. İşte yeni oyunla ilgili tüm detaylar.

Clash of Clans geliştiricisinin yeni oyunu olarak duyurulan Squad Busters, piyasada şimdiden beklentileri arttırdı. Piyasaya sunduğu oyunlar ile büyük bir başarı yakalayan Supercell, bu alanda güven vermeye devam ediyor. Clash of Clans ve Clash Royale gibi iddialı yapımlarıyla mobil oyunlarda yeni bir dönem başlatan Supercell, Squad Busters ile benzer bir etki yaratabilir.

Squad Busters Çıkış Tarihi Belli Oldu
Squad Busters Çıkış Tarihi Belli Oldu

Squad Busters Neler Sunuyor?

23 Nisan’da belirli bölgelerde sunulan oyunun küresel çıkış tarihi 29 Mayıs. Diğer oyunlardan esintilerin yer aldığı Squad Busters, MOBA türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Online olarak çok oyunculu bir şekilde oynanacak bu oyun, son dönemlerde mobilde büyük çıkış yakalayan MOBA oyun sektöründe yeni, iddialı bir yapım olacak.

10 oyuncunun yer alacağı maçlarda takımların sahada yer alan mücevherleri toplaması, takımını para kazanması ve ekibini geliştirmesi gerekiyor. Oyunun tam ortasında yer alan büyük mücevher alanını ele geçirmek için mücadele edecek oyuncular, Squad Busters ile bu heyecanı yaşayacak. Supercell oyunlarındaki basit, eğlenceli yapımının korunduğu görülen Squad Busters tanıtım videolarıyla paylaşıldı.

29 Mayıs tarihi itibariyle oynanabilir olacak oyun küresel olarak tüm bölgelerde yer alacak. iOS ve Android desteğine sahip Squad Busters için henüz mağazalarda sayfa açıldı. Squad Busters resmi sayfası üzerinden ya da uygulama mağazalarından ön kayıt yapılabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir