Oyun dünyasının en merak edilen oyunlarından biri olan Crysis’in yeni duyuruldu. Oyunun yapımcılığını üstlenen Crytek dün bir fragman yayımladı.

Türk oyuncularında da ilgi gösterdiği oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Crysis, çok büyük hayran kitlesine sahip olmasına rağmen oyuncu sayısı noktasında rakiplerine göre geride kalıyor. Bununda en büyük nedeni oyunun bilgisayarları zorlayan grafiklere sahip olması. Uzun zamandır beklenen yeni oyun hakkında dün heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yapımcı şirket yeni bir video paylaştı.

Crysis 4 videosu “Yolculuğa katıl. Kahraman ol” sloganı ile yayınlandı

İlk kez 2007 senesinde karşımıza çıkan Crysis oyunu, gerek oynanışı gerekse grafikleriyle hep adından söz ettiren yapımlardan biri oldu. Özellikle oyun bilgisayarları zorlayan oyunlar noktasında ilk ona girecek cinsten. Yine de serinin sevenleri uzun süredir serinin yeni versiyonu olacak Crysis 4’ü bekliyorlardı. Crytek “Bir Crytek Duyurusu” olarak paylaştığı Tweet’le yeni oyunun duyurusunu yaptı.

Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor

Crytek, Twitter’da yaptığı açıklamadan başka bir açıklama paylaşmadı. Tanıtım videosunu izlediğimizde ise nano kıyafet vurgusu açık bir şekilde işlenmiş olarak karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra az süreliğine de olsa MV-24 hava aracı görünüyor. Şirket bu kısa videoda oyunculara “Yolculuğa katıl. Kahraman ol” vurgusu yaptı.

Oyun, kaliteli senaryosu ve üst düzey grafiklerinin yanı sıra Türkçe dil desteğine sahip olmasıyla da ülkemizde çok seviliyor. Oyunun ilk fragmanı bdün gelmiş olsa da Crysis 4’ün çıkış tarihi gibi bilgiler henüz bilinmiyor. Önceki serileri hiç bilmeyenler içinse oyunların hikayeleri şu şekilde özetlendi.

Crysis 1:.2007 yılında ilk kez sahne alan oyun döneminin en yüksek grafikli oyunlarından biriydi. Oyun 12 GB depolama alanı istiyor.

Crysis Warhead: Devam niteliğindeki oyun diğerleri kadar popüler olmasa da büyük bir kitle tarafından beğenildi. Oyun 15 GBlık depolama alanı kaplıyor.

Crysis 2: Hiç kuşkusuz serinin en sevilen oyunuydu ve o dönem için devrimsel nitelikteydi. Türkçe dil desteğinin de bulunduğu oyun hala Windows XP’de bile oynanabiliyor.

Crysis 3: Serinin şimdiye kadar ki son oyunu olan Crysis 3, birçok kişiye göre serinin son buluşuydu. Ancak Crytek bugün yaptığı paylaşımla gereken cevabı verdi.

Peki sizin Crysis serisinde en çok beğendiğiniz oyun hangisiydi?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir