Dogecoin, Elon Musk’ın da etkisiyle önemli bir ivme yakaladı ve 8. en büyük kripto para oldu. İşte detaylar.

Dogecoin piyasa değeri, fiyat artışının ardından 15 Milyon dolardan fazla arttı. Geçtiğimiz hafta, aylarca süren cansız performansın ardından DOGE için inanılmaz geçti. Memecoin fiyatı yazı yazılma saatinde geçen haftaya göre yüzde 96 artışla 0.116 dolardan işlem görüyor.

ios 16 1 ve ios 16 0 3 pil testi sizi sasirtabilir 3

Dogecoin fiyatı son birkaç gün içinde havaya uçmuş gibi görünüyor. DOGEUSD grafikte görebileceğiniz gibi Dogecoin son günlerde keskin bir yükseliş ivmesi gördü. Her ne kadar kriptonun haftalık kazanımları inanılmaz olsa da son 24 saat ona karşı pek nazik olmadı. Bu dönemde, orijinal memecoin yaklaşık yüzde 13’lük darbe aldı. Bu konuda gündemdeki iddialar düşüşte etkili olabilir. Balinaların cüzdanları boşaltacağına yönelik bazı işaretler vardı. Son fiyat düşüşünden bu satış sorumlu olabilir.

Dogecoin yüzde 110 arttı

ios 16 1 ve ios 16 0 3 pil testi sizi sasirtabilir 2

Düşüşten önce, DOGE’nin fiyatı önceki yedi gün boyunca yüzde 110’dan fazla arttı. Bununla birlikte, düşüşten bağımsız olarak, memecoin patlayıcı büyüme gördü ve bunun bir sonucu olarak memecoin, piyasa değeri listesine göre en iyi kripto para birimlerinde sıçrama yaptı.

Dogecoin piyasa değeri sıralamasında en iyi kripto para sıralamasında sekizinci sıraya yükseldi ve Cardano’yu geçti. Şu anda ikisi arasındaki fark 1,1 milyar dolar civarında. Ancak DOGE’nin ADA’dan güvenli bir mesafe yaratması gerekiyorsa, önümüzdeki günlerde daha fazla büyüme görmesi gerekecek. Yedinci sıradaki kripto para Binance USD’nin piyasa değeri DOGE’den yaklaşık 6 milyar dolar daha fazla olduğu için şu anda memecoin’in yakalayacağı seviyede değil. Rakip kripto para Shiba Inu da son zamanlarda iyi bir artış gördü. Ancak yükselişi Dogecoin’inki kadar keskin olmadı. Sonuç olarak, SHIB hala 13. sırada.

Dogecoin (DOGE), ani yükseliş çizgisi oluşturdu!

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir