Binance borsası yeni bir kripto para listesi duyurdu ve Radiant Capital’i (RDNT) “Innovation Zone”da işleme açacağını açıkladı. Binance’in bu açıklamasından sonra RDNT’de yüzde 30’dan fazla yükseliş yaşandı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Radiant Capital (RDNT) listesini duyurdu. Toplam arzı 1 milyar olan ve sadece 175 milyonunun dolaşımda olduğu RDNT, borsanın riski yüksek olan kriptoları listelediği “Innovation Zone”da işleme açıldı.

RDNT;BTC, USDT ve TUSD paritelerinde bugün TSİ 10.30’da işleme açıldı. Listeleme haberinin verildiği yatırımcıları token’in listelediği başka borsalardan alım yaptılar ve bu sayede RDNT fiyatı yüzde 30’dan fazla yükseliş yaşadı. Yapılan açıklamada ayrıca RDNT/TUSD paritesinde yapılacak işlemlerde, sıfır komisyon politikasının uygulanacağı genelde BUSD paritelerinde gösteriyordu ancak ABD’den PAXOS’a gelen yasak haberi, bu politikanın TUSD’ye geçmesine sebep olmuştu.

RDNT ayrıca, listelemenin başlamasından 48 saat sonra da, izole marjin işlemlerde kullanılabilecek. Buradaki işlem paritesi de TDNT/USDT olacak.

Kriptoda yükseliş sinyali

Perşembe günü Bitcoin yüzde 11’lik yükseliş ile 24.655 dolar seviyesine yükseldi. Piyasanın 24 saat içindeki değeri 84 milyar dolar seviyesini aştı ve kripto para piyasasının toplam değeri 1.1 trilyon dolar oldu.

Kripto para piyasası, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından baskı görüyor. Bu baskılara rağmen kripto para birimi olan Bitcoin, 30 Mart’ta kısa bir sürede olsa 29 bin dolar seviyelerini gördü ve 2023 yılı için yeni bir zirveye sahip oldu. 30 Mart’ta yaşanan bu yükselişten sonra BTC, 29 bin dolar seviyesinde satış baskısı görerek tekrar eski seviyesine geri döndü. Lider konumda olan kripto, anlık olarak 28.582,14 dolardan işlem görüyor.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir