Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında oldukça popüler durumda bulunan Telegram, pek çok farklı özelliğiyle de dikkat çekiyor. Telegram üzerinden kişilerin fotoğraflara yazı ve sticker gibi farklı eklemeler yapması mümkün. Peki, Telegram’da fotoğraflara yazı ve sticker nasıl eklenir? İşte konu ile ilgili detaylar.

WhatsApp’a karşı en güçlü alternatiflerden birisi olarak görülen Telegram şu anda aktif olarak kullanımda. Uygulama mevcut mesajlaşma uygulamalarında bulunan pek çok özelliği desteklerken gönderilen fotoğraflara yazı ya da sticker gibi pek çok farklı ekleme yapmak da mümkün. Bu tip işlemler için kullanıcıların aşağıda yer alan adımları takip etmesi yeterli. Gönderilen mesajlardaki fotoğraflar çok daha hareketli ve kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede olacaktır. Yapılacak işlemler hem iOS uygulamasında hem de Android uygulamasında aynı şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu bakımdan kullanıcılar işletim sistemi önemi olmaksızın aşağıdaki adımları takip edebilir. 

Telegram Messenger, WhatsApp’ı Tahtından Edebilir 

Telegram fotoğraflara yazı ve sticker ekleme işlemleri

Göndereceğiniz fotoğraflara yazı ve sticker eklemek için öncelikli olarak uygulamayı açın ve fotoğraf göndereceğiniz arkadaşınızı seçerek fotoğraf gönderme işlemlerini başlatın. Sohbet ekranında yer alan ataç üzerinden arkadaşınıza fotoğraf gönderebileceğimiz gibi fotoğrafı seçtikten sonra düzenleme bölümünü seçin.

2019 01 26 22 58 18 1548532760

Düzenleme bölümünde fotoğraf ile ilgili yapabileceğiniz pek çok farklı işlem görülecektir. Bu bölümde fırça gibi farklı araçları kullanmanız da yine söz konusu. Yazı ve etiket eklemek için ise bu bölümde yer alan text ya da sticker seçeneklerini seçmeniz gerekir.

Bu seçenekler seçildikten sonra ekranda kullanıcıların kendine göre düzenleme yapması ve etiket eklemesi mümkün olacaktır. Seçenekler arasından yapacağınız seçimlerle fotoğraflarınızı süsleyebilir, eklediğiniz etiketlerin ya da yazıların boyutunu, rengini değiştirebilir ve son düzenlemeleri yaparak fotoğrafı karşı tarafa gönderebilirsiniz. 

Telegram’a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir