Telegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Telegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-04 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından birisi olan Telegram'a gelen yeni bir güncelleme uygulamaya birçok yenilik kazandırıyor. Bu platforma sıklıkla yeni bir özellik eklenmediği için yayınlanan güncellemeler bir hayli zengin içeriklere sahip olabiliyor. 2018'in hemen başı ile beraber ise yayınlanan yeni Telegram güncellemesiyle beraber kullanıcıları birçok yeni işlevsel özellik ve yeni tasarım bekliyor. Güncellemenin başlıca dikkat çeken içeriği ise çoklu hesap desteği oluyor.

Çoklu yanıt desteğinin yanı sıra hızlı yanıt desteği adlı bir özellik daha güncellemeyle kullanıcılara veriliyor. Ayrıca iOS tarafında kullanıcılar için yeni bir tasarım sunan Telegram için dört farklı tema için seçim yapılabiliyor. Temaların bazıları ise dilenirse, ekstra bir şekilde kişiselleştirilme özelliğine sahip durumdalar. Android tarafına gelen en büyük değişiklik ise sunulan çoklu hesap desteği oluyor. Android uygulamasında 4.7 sürümü ile beraber kullanıcılara farklı telefon numaraları ile üç farklı Telegram hesabı ekleyebilme imkanı bulunuyor.

Uygulama menüsü kısmında bu çoklu hesaplar arasında basit ve hızlı bir şekilde geçiş yapılabilmektedir. Ayrıca gelen bir başka yenilik ile kullanıcılar sohbet ekranı üzerinden gelen bir mesajı sola doğru hızlı bir şekilde sürükleyerek hızlı yanıt özelliğinden yararlanabilmektedirler. Bu desteğin hem Android telegram hemde iOS telegram kullanıcıları için sunulduğunu hatırlatalım ve güncellemeyi uygulama mağazaları üzerinden yüklemeyi unutmayınız.





PAYLAŞ