Huawei’nin tanıtımını yaptığı yeni Pura 70 serisinde yapay zeka destekleriyle elde edilen deneyimler oldukça dikkat çekiyor. İşte o özellikler…

Huawei, P serisinin devamı niteliğinde tanıtımını yaptığı Pura 70 serisi ile konuşulmaya devam ediyor. Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+, ve Pura 70 Ultra olarak 4 farklı model ile piyasaya iddialı bir giriş yapan Huawei, telefonlarında yapay zeka özellikleriyle günlük kullanımları çok daha pratik hale getiriyor.

Yüksek Satış Potansiyeli Taşıyor

Şirketin 18 Nisan’da yaptığı tanıtım sonrasında büyük ilgi gösterilen telefonlarında AI destekli fotoğrafçılık özellikleri ön çok dikkat çeken detaylar arasında. Yapay zeka desteği sayesinde telefondaki pratik kullanımı sağlayan Huawei, fotoğraf düzenleme, içeriklerin özetlenmesi, tablo oluşturma, dil tanıma ve çeşitli silme özelliklerinin kullanılmasını sağlıyor.

Huawei'nin Yeni Pura Serisi Yapay Zekayla Etkileyici
Huawei’nin Yeni Pura Serisi Yapay Zekayla Etkileyici

En etkileyici yapay zeka özellikleri ise şirketin Pura 70 Ultra modelinde yer alıyor. Fotoğraf düzenleme konusunda kullanıcıların diğer pek çok modelde yer almaya başlayan silgi özelliğini sunan Huawei, fotoğraflardaki istenmeyen nesneleri yüksek başarı oranı ile gerçekleştiriyor. Resimlerin kalitesini arttıran bulut tabanlı görüntü iyileştirme özelliği ile bu işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Huawei, yapay zekanın gücünden telefonların pazarlamasında da kullanıyor.

Telefonlarda yer alan bir diğer özellik ile cilt bakımında öne çıkıyor. Cilt bakım ürünleri konusunda kullanıcıların yapay zekadan yardım almasını sağlayan Huawei, ürünlerin hangi cilt tiplerinde kullanılabileceğini ve özelliklerini doğrudan kullanıcılara sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir