Vivo, görüntüleme alanındaki yeni markasını tanıttı. Vivo BlueImage neler sunacak? İşte yeni Vivo modellerde yer alacak o özellik…

Cep telefonlarındaki kamera performansları çoğu kullanıcının satın alma sırasında önem verdiği kriterlerden birisi oluyor. Bu nedenle yeni teknolojiler ve yazılımlar ile kamera performansını iyileştirmek isteyen şirketler genelde kendi ekiplerinin yazılımlarını tercih ediyor. Bu adımları takip eden Vivo da benzer bir yaklaşım sergiliyor. Şirket, akıllı telefonlardaki fotoğrafçılık deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek adına yeni tescilli görüntüleme teknolojisini tanıttı. Vivo BlueImage adıyla tanıtımı yapılan yeni teknoloji, ilk olarak güçlü bir Vivo modeliyle piyasada yer alacak

Vivo BlueImage Neler Sunuyor?

Sosyal medya üzerinden tanıtımı yapılan Vivo BlueImage teknolojisi, şirketin bundan sonraki önceliği olacak. Vivo modellerde çekilen fotoğrafları geliştirmeyi ve daha iyi görüntüler sunmayı hedefleyen Vivo BlueImage teknoloji, Vivo’nun kendi çipleri üzerinden çalışacak. Bu alanda bugüne kadar Zeiss ile ortak bir çalışma sürdüren Vivo’nun nasıl bir karar vereceği bilinmiyor.

Vivo BlueImage Markasını Tanıttı
Vivo BlueImage Markasını Tanıttı

Bazı kaynaklarda yer alan bilgilere göre Vivo, Zeiss ile olan iş birliğini sona erdirmeyecek. Şirket ile iş birliğine devam edecek olan Vivo, üstelik ortak araştırma ve geliştirme anlaşması imzalama noktasında da istekli. Bu nedenle iki şirket Vivo BlueImage üzerinden geliştirmeler sağlamak adına yeni bir dönem başlatabilir.

Vivo BlueImage tanıtında şirket ilk olarak kullanılacak modeline dair ilk işaretleri verdi. Net olmasa da BlueImage teknolojisi ilk olarak Vivo X100 Ultra modelinde yer alabilir. Vivo’nun yeni X100 Ultra modeliyle ilgili detaylara “Vivo X100 Ultra geliyor” haberimizden ulaşabilirsiniz. Şirketin mevcut amiral gemisi X100 Pro’nun üzerine konumlandırılacak yeni bir amiral gemisi olacak Vivo X100 Ultra modelinde yeni teknoloji ile daha iyi performans sunulması hedefleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir