Son dönem içerisinde globalde attığı önemli adımlar ve geliştirdiği hizmet alanlarıyla adından sık sık bahsedilen Getir ‘GetirFinans’ adında yeni bir hizmet üzerinde çalışıyor. Şirket tarafından verilen çok sayıda ilan, GetirFinans için yeni bir ekip kurulduğunu gösteriyor. 

Ülkemizde özellikle de pandemi dönemi içerisinde kullanıcı sayısını artıran ve bu zorlu dönem içerisinde artan yatırımlarıyla beraber dokuz farklı ülkede hizmet vermeye başlayan Getir, hizmet alanlarını genişletmek adına hızla çalışmalarına da devam ediyor. Henüz bir ay önce kadar Getirİş adlı yeni bir hizmeti de duyuran ve hemen arkasında ise GetirAraç ile araç kiralama hizmeti vermeye başlayan Getir, yaşanan son gelişmelere bakılacak olursa şimdi de ‘GetirFinans’ isimli yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Adını ilk kez geçtiğimiz yıl duyuran bu yeni Getir projesi, Eylül ayı içerisinde Mastercard’ın genel müdürü Yiğit Çağlayan’ı CEO olarak bünyesine  katmış ve proje de bu şekilde duyurulmuştur. Şu an için hakkında herhangi bir detay bulunmayan bu proje için şimdi de LinkedIn üzerinden yeni iş ilanları paylaşıldı.

Android Getir indirmek için
iOS Getir indirmek için

getir getirfinans adli bir yenilik uzerinde calisiyor

GetirFinans için iş ilanları verilmeye başlandı

Getir’in LinkedIn hesabından paylaşılan çok sayıda ilana bakılacak olursa, Getir, GetirFinans için gaza basmış durumda ve bu yeni proje için yeni bir ekip kurmaya çalışıyor. GetirFinans için Android ve iOS uygulama geliştiricileri, yazılım test mühendisi, Java yazılım uzmanı, fintech alanında deneyimli iş analisti gibi pozisyonlar için arayışta olan Getir’in bu hizmeti ne zaman kullanıcıların beğenisine sunacağı ya da hizmetin tam olarak ne sunacağına dair ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

GetirFinans neleri beraberinde getiriyor?

Şu an için hakkında herhangi bir bilgi olmadığı için GetirFinans’ın tam olarak neler sunacağına yönelik çıkarımda bulunmak pek de kolay değildir. Akla ilk gelenlere bakmak gerekirse GetirFinans, kartsız-bankasız para yatırma-çekme-ödeme gibi seçenekler sunacak bir hizmette olabilir, kripto entegresi olan ve tüm Getir hizmetleriyle senkronize çalışabilecek bir ödeme kanalı olabilir, tüm banka hesaplarının tek bir noktadan yönetilebileceği bir güvenli ödeme ağı olabilir. Yani GetirFinans hakkında şu an için net konuşmak pek de doğru değildir. 

Stardew Valley satış rekoru kırmaya devam ediyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir