Telegram Messenger, WhatsApp'ı Tahtından Edebilir - Haberler - indir.com

Telegram Messenger, WhatsApp'ı Tahtından Edebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların aklını başından alacak dikkat çekici özellikleri ile yayınlandığı ilk gün 1 milyon kişi tarafından indirilen yeni mesajlaşma uygulaması Telegram Messenger, 400 milyon aktif kullanıcıya sahip WhatsApp karşısında oldukça iddialı gibi görünüyor.

Android ve iOS platformlarından tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Telegram Messenger uygulamasının hızlı bir mesajlaşma olanağı sunduğu ve bunun yanında saldırganlara karşı daha güvenli olduğu söyleniyor. Fotoğraf, video gibi medya öğelerinin gönderiminde hiç bir kısıtlama olmayan uygulama mobil cihazların yanı sıra masaüstü bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.

Telegram Messenger indir

200 kişi ile aynı anda grup sohbetleri yapılmasına izin veren uygulama ile 1 GB boyuta sahip videoları paylaşabilir, birden fazla fotoğrafı aynı anda gönderebilir ve anlık olarak alınan herhangi bir medya hızlı bir şekilde başka bir kullanıcıya iletilebiliyor. Ayrıca en üst seviyede gizlilik korumasına sahip olan Telegram Messenger ile gönderilen mesajlar sadece alıcı tarafından okunabildiği gibi gizli sohbet özelliği sayesinde sohbetler herhangi bir sunucuya kayıt edilmiyor. 

Piyasada bulunan en hızlı mesajlaşma uygulaması olarak lanse edilen Telegram Messenger uygulamasını sitemizden aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android veya iOS sistemine sahip cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ