Döneminin en popüler oyunlarından biri olan Metin2’de EP’nin ne olduğunu biliyor musunuz? Daha fazlası makalemizde.

Metin 2’de yolsuzluk nedeniyle birçok oyun görevlisi ekipten atıldı

Zamanının en iyi MMORPG’lerinden biri olan Metin2, birçok kişi tarafından oynanmaktadır. Hem orijinal sunucularında hem de oyuncular ve hayranlar tarafından açılan PvP sunucularında hayatını sürdüren Metin2, dönemin en çok konuşulan oyunlarından biriydi.

Metin2 ilk olarak 2004 yılında Kore’de piyasaya sürüldü. 2006 yılında Gameforge adlı bir şirket tarafından satın alındı ​​ve başta Batı pazarları olmak üzere dünya çapında açıldı ve 17 dilde hizmet verdi. Ülkemizde de Metin2 bu tarihlerde çok büyük bir oyuncu sayısına ulaştı. Günümüzde hala yaygın olarak uygulanan Metin2, sıklıkla nostalji duygusu ile düzenli olarak yapılan bir spor haline gelmiştir. Pek çok kişinin çocukluğunu ve gençliğini simgeleyen bu oyun, çıktığı ilk günden bu yana çok gelişti ve değişti.

Bu oyunun en çok merak edilen konularından biri de EP adlı parçadır. Oyunun ilk çıkışından bu yana değişmeyen ender sistemlerden biri de EP. Bu yazımızda Metin2 EP’nin ne olduğunu ve neler alınabileceğini anlatacağız.

Metin2 EP nedir?

EP, Dragon Coin’in kısaltmasıdır. Oyun içi eşya pazarından birçok değerli eşyayı satın almak için kullanılan para birimidir. Metin2 EP sadece gerçek para ile satın alınabileceği için çok değerlidir. EP’ler, Metin2’de karakterinizi hızlı bir şekilde yükseltmek için uzun bir yol kat eder. Karakterinizi güçlendirmek için EP’nin vazgeçilmez sayılabilecek büyük bir etkisi var.

Metin2 EP nasıl alınır?

Metin2 çok köklü ve eski bir oyun olduğu için EP satın almak için birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Ana unsurlar kredi kartları, e-pinler ve telefon ödemeleri olarak tanımlanabilir.

Metin2 EP’yi kredi kartı ile kolayca satın alabilirsiniz. Kredi kartı olmayan Metin2 oyuncusu telefonlarından EP satın alabilir. Ayrıca e-ticaret sitelerinden satın alabileceğiniz EP Metin2’yi e-pin ile satın almanız da mümkündür. İlgili e-ticaret sitelerinden satın alabileceğiniz bu kodları oyun içi bölüme girerek kolay ve hızlı bir şekilde EP alabilirsiniz.

Metin2 EP ile ne satın almalıyım?

Metin2’de EP satın alınabilecek birçok eşya bulunmaktadır. Oyun içi hesabınız yeniyse, karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Saçınızı ayarlamak, yapmanız gereken ilk şey olabilir.

Oyunda kullanımı kolaylaştıracak birçok özel eşya bulunmaktadır. Örneğin, “Üçüncü El” öğesini satın alarak yang’ı otomatik olarak toplamak mümkündür. “Geçici Depo Genişletme” ile deponuzda bir süre daha fazla eşya tutabilirsiniz.

Ürün pazarında karakterinizi güçlendirecek birçok ürün bulunmaktadır. “Ring of Experience” ile kazandığınız deneyim belirli bir süre için arttırılabilir. “Cesaret Pelerini” ile büyük bir düşman grubunu kendinize çekerek daha hızlı hareket edebilirsiniz. Pass biletleri ve benzeri eşyalar ile Spider Dungeon-2 ve Devil’s Catacomb gibi özel haritalara giriş yapabilirsiniz. Bu özel haritalar, karakterinizin gelişimi için büyük önem taşımaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir