Apple şirketi 2020 yılından bu yana WWDC etkinliklerini YouTube’da yayınlamakta. Corona pandemi zamanında başlayan bu yaklaşım zaman içinde fiziksel katılımlı etkinlikler ve önceden kaydedilmiş videolarla WWDC’yi hibrit bir etkinliğe dönüştürmeyi başarmıştı. Bu zamana kadar tüm oturumlara sadece Apple Developer uygulaması üzerinden erişilebilmekteydi. Fakat WWDC 2024 öncesinde açılan bir YouTube kanalıyla bu durumu değiştirdi.

Apple firmasının geliştirciler için açtığı yeni YouTube kanalı Apple Developer ismini taşımakta. WWDC 2024 etkinliğinin 10 Haziran’daki açılış etkinliği için önümüzde yaklaşık 2,5 aylık gibi bir süre bulunuyor. Dolayısı ile taze içerikler için biraz sabretmek lazım. Kanalda şimdiden WWDC 2023 organizasyonun içeriklerini bulmak mümkün görünüyor.

Apple şirketi 2020 yılından bu yana WWDC etkinliklerini YouTube’da yayınlamakta. Corona pandemi zamanında başlayan bu yaklaşım zaman içinde fiziksel katılımlı etkinlikler

Apple şirketinin YouTube platformunda iPhone veya Vision Pro gibi cihazlar için hazırladığı tanıtımları paylaştığı bir kanalı uzun süredir zaten mevcutta bulunuyor. Apple Developer YouTube kanalında ise hâlihazırda 40 video var. Bu 40 videonun yorumlara kapalı olduğunu belirtelim.

Apple WWDC 2024 Etkinliğinde İşletim Sistemlerinin Yeni Sürümlerini Tanıtacak

Apple Cupertino merkezli şirketi, 10-14 Haziran tarihi arasında düzenleyeceği WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18, iPadOS 18 ve watchOS, tvOS, macOS ve visionOS’in yeni sürümlerini tanıtacak. WWDC 2024 etkinliğindeki videolar da Apple Developer kanalında izlenebiliyor olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir