Sosyal medya platformları arasında en fazla tercih edilenlerden birisi olan Instagram hesabınıza birden fazla link eklemek ister miydiniz? Böyle bir ihtiyacınız varsa yardımınıza visitmy.bio koşuyor. İşte detaylar;

 Dünyanın en fazla tercih edilen ve en popüler ağlarından birisi olan Instagram, bilindiği gibi link / bağlantı ekleme konusunda kullanıcılara çok fazla bir seçenek sunmuyor. Instagram’da kişiler bio bölümüne tek bir link koyabiliyorlar. Özellikle diğer sosyal ağlar üzerinde içerik üretimi gerçekleştiren ya da satış yapan kullanıcıların ise bundan daha fazlasına ihtiyacı oluyor. İşte tam bu durum için artık bir çözüm geliştirilmiş durumda. Kullanıma sunulan yeni servis visitmy.bio’nun amacı tek bir link bağlantısı ile çok daha fazla kişiye, çok daha geniş bir içerik sunmanıza yardımcı olmak. Bunun için yapmanız gereken tek şey visitmy.bio adresinde hesap açmak. Hesap sahipleri bu hesaba bütün sosyal medya hesaplarını ve istedikleri bütün linkleri dahil edebiliyorlar. Daha sonra visitmy.bio’nun kişiye özel oluşturduğu linki Instagram bio alanına konumlandırmak yeterli oluyor. Tıklayan takipçiler sayfayı açtıkları zaman diğer sosyal medya hesaplarınıza, Youtube kanalınıza, web adresinize, blog’unuza hatta alışveriş önerilerinize kolayca ulaşabiliyor. Bu arada Instagram’daki link’i hiç değiştirmeden, visitmy.bio hesabınızdan dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar yeni link de ekleme gibi büyük bir kolaylık da sunuluyor. 

Visitmy.bio, sıkı Instagram kullanıcıları için çok büyük bir kolaylık

Visitmy.bio hakkındaki tüm detayları bilgilere direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. Özel kişiselleştirme olanakları da sunan servisi kullanmaya ücretsiz olarak başlayabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir