Geçtiğimiz günlerde CEO değişikliği yaşayan Youtube, mobil uygulamalarında yeni bir video kalitesi seçeneğini test etmeye başladı. 

YouTube Premium fiyatları

Söz konusu çalışma, Reddit’teki bir kullanıcının  dikkatiyle ortaya çıktı. Youtube 1080p Premium özelliğin  normal 1080p görüntü kalite  seçeneğine göre daha yüksek bit hızına sahip olması bekleniyor.

Bu yeni kalite seçeneğinin yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. This is Tech Today’e göre yüksek bit hızına sahip yeni 1080p seçeneği kullanıcıların daha yüksek kaliteli video izleme isteğini  1440p veya 2160p seçeneğine gerek kalmadan karşılayabilir.Bu yeni seçenek, Youtube’un işletme maliyetini de dengeleyebilir.

Bu gelişmeler,  Susan Wojcicki’nin Youtube’ın CEO’luğundan ayrılmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Bu yeni değişikliğin Neil Mohan’ın yeni CEO olarak göreve gelmesinin bir sonucu olup olmadığı henüz doğrulanmadı.

Youtube, 1080p Premium özelliğinden başka yenilikler de duyurabilir

Android Police sitesİ Youtube 1080p Premium özelliğinin ardından 60 ve 120 fps videoların da Youtube Premium’un çatısı altına alınabileceği iddia ediliyor.

Youtube’ın Premium özelliği için nasıl bir strateji  izleyeceği merak edilen bir konu oldu.

Aralık ayında Premium kullanıcılarına iOS ve Android uygulamalarında  “Sıraya ekle” seçeneği sunmuştu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir