Kadınların her mamografi çektirme zorunluluğunu bir uzmana danışarak ortadan kaldıran yerli girişim Triwi, 2,3 milyon TL fon topladı. İşte detaylar;

Sigara bırakmak için yardımcı uygulamalar

Meme kanserine karşı en etkili önlem erken teşhistir. Kadınlar memelerini düzenli olarak kontrol ettirmelidir. Bununla birlikte, her seferinde bir uzmana zamanında yapılan ziyaretler veya basit bireysel testler karmaşık olabilir ve yanlış değerlendirmeye yol açabileceği düşünülüyordu. Triwi ise bu konuda önemli bir adım attı. Ürettiği kit ile bu sorunu ortadan kaldırmayı hedefleyen yerli girişim Triwi, kitle fonlaması platformunun arama platformu üzerinden 2,3 milyon liralık yatırım topladı.

Triwi nedir?

Triwi , 2018 yılında kurulmuş, benzersiz teknoloji tasarımı ile kadınlara kendi kendine meme muayenesi yapma imkanı sunarak meme muayenesini düzenlemeyi amaçlayan bir teknoloji şirketidir.

Triwi, Zeynep’in annesi ve İzmir’den Alara Akassis tarafından kuruldu. Girişim, düzenli olarak kadın meme kontrolü ve giyilebilir cihaz üretimi konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bir teknoloji girişiminden ziyade bir topluluk duygusuyla hareket eden girişim, kadınların asla yalnız hissetmemesini sağlama felsefesine bağlı kalıyor.

Triwi, kadınları eksiksiz bir meme muayenesinde yönlendirir

Triwi, uygulama ile birlikte meme muayenesini kolaylaştırmayı ve iyileştirmeyi amaçıyor. Ayda bir kez uygulama bildirimleri gönderir ve sınav sürelerini aylık döngüye en uygun olacak şekilde ayarlar. Bildirimden sonra Smart Cup bir spor sutyeninin içine yerleştirildiğinde, uygulamada belirtildiği gibi göğüs yüzeyinde kontroller olmadan hiçbir nokta olmayacaktır.

Fonlamaların tamamlanmasından sonra üretime başlamak için hiçbir engel olmadığını söyleyen Alara Akçasız, ürünlerini piyasaya sürmekten büyük heyecan duyduğunu söyledi. Ön satış listesinde şimdiden 2500’den fazla kadın var. Triwi.info’da bu toplulukta yerinizi alabilir, bu akıllı cihaza özel ön satış fırsatıyla sahip olabilirsiniz!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir