Güney Kore merkezli dev teknoloji şirketi Samsung, Note serisine son verebilir. Samsung’un 2021 yılında Galaxy Note serisine yönelik bir cihaz çıkarmayacağı bilinen bir durumdu. Samsung Galaxy S22 Ultra’nın en son ortaya çıkan görüntüleri, cihazın Note serisinin yerini alacağını, bu sebeple de 2022 yılında geri döneceğini gösteriyor. Ancak bu duruma da pek olası bakılmıyor. 

Bugün elde edilen bilgiler ise bu durumu doğruladı. Çünkü ET News tarafından ilk olarak Kore’de sunulan 9to5Google tarafından ortaya çıkarılan yeni bir rapor, Samsung Galaxy Note serisinin resmi olarak sona erdiğini ve Samsung’un muhtemel olarak ise Samsung Galaxy Note 20 serisinin üretimini ABD tarafından sona erdireceğini gösteriyor. Bu durum bu yılın sonunda gerçekleşecek gibi gözüküyor. 

Samsung Galaxy Note serisi sona doğru ilerliyor

Şirket tarafından sunulan raporlara göre 3,2 milyon adet cihaz üretimi yapıldığı ve Note 20 serisinin 2021 yılında hala iyi bir rakamdan satıldığı düşünüldüğünde durum oldukça ilginç gözüküyor. Ancak Note serisi ile ilgili olan bu durum yakında son bulacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda Note 10 serisinin de artık üretim yapılmadığını düşünüldüğünde bu durum, 2022 yılında Samsung’un Note serisi herhangi bir cihaz üretmeyeceği anlamına geliyor. Elde edilen diğer bilgilere göre raporda 2022’de hiç yeni bir Note telefon olmama ihtimalinin olduğuna dair bilgiler de yer alıyor. Görüldüğü üzere Samsung’un 2022 programı için Note telefonu yoktur.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir