Razer ve Fossil önemli bir iş birliğine imza attı. Alanında iki dev şirketin işbirliği içinde, oyuncular için sınırlı sayıda Razer X Fossil Gen6 akıllı saat modeli dün kullanıcıların beğenisine sundu.

Qualcomm Snapdragon 4100+ yonga setine sahip ilk akıllı saat olan ürün, daha iyi bir deneyim, daha hızlı şarj hızları ve daha iyi enerji yönetimi sunduğunu söyleniyor. Akıllı saat ayrıca en yeni Wear OS sürümleriyle de çalıştığı da belirtiliyor.

Akıllı saatler, genel olarak çok daha rahat bir deneyim sağlayan sağlıklı yaşam odaklı birçok özelliğe erişim sağlamakta olduğundan son yıllarda tüketicilerin ilgisi de bir hayli artmış durumda.

Razer X Fossil Gen 6 özellikleri

Razer X Fossil Gen 6 akıllı saat modeli siyah 44 mm kasa, üç özel kadran ve değiştirilebilir bir bileziğe sahip. Cihazın diğer özellikleri ise resmi sitesinde şu şekilde sıralanıyor;

Razer Kablosuz Kulaklığı Hammerhead Kulaklığını RGB İle Yeniledi

Paslanmaz çelik kasa, üst halka, düğmeler
44mm kasa boyutu
28 inç dokunmatik dijital ekran (326 ppi)
Yüzme önleme (maksimum 3 bar)
Özelleştirilebilir saat yüzü ve düğme özellikleri
Değiştirilebilir kayışlar ve bilezikler
Snapdragon Wear4100 + performansı artırır ve güç tüketimini azaltır
Premium YouTube müziği ve Spotify premium kullanıcıları için çevrimdışı oynatma gibi yeni özellikler de dahil olmak üzere, Google Play’de en sevdiğiniz markalardan yeni Wear OS uygulamaları ve deneyimlerini indirme erişimi.
Bağlantı: Bluetooth 5.0 LE, WLAN, GPS, NFC SE
Sensörler: ivmeölçer, jiroskop, pusula, altimetre, PPG kalp atış hızı, SpO2, vücutta kızılötesi, ortam ışığı
Google OS giyin
8GB bellek ve 1GB RAM

Manyetik plaka ile 4 pinli USB hızlı şarjOcak ayı sonlarında piyasaya çıkacak olan akıllı saatin fiyatı ise 329 dolar. Ayrıca, dünya çapında yalnızca 1.337 modelin satışa sunulacağını da belirtmekte fayda var. Yani bu saati almak istiyorsanız hızlı olmanızı öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir