Razer Kablosuz Kulaklığı Hammerhead Kulaklığını RGB İle Yeniledi - Haberler - indir.com

Razer Kablosuz Kulaklığı Hammerhead Kulaklığını RGB İle Yeniledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 11:00:13
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

İlk olarak 2019 yılında tanıtımı gerçekleştirilen Razer Hammerhead True Wireless kablosuz kulaklık için şirket önemli bir değişime imza attı. Yapılan değişiklik ile ilgili tanıtıma yer veren şirket, kablosuz kulaklığın 2. neslini resmen tanıttı.

Razer Hammerhead True Wireless kablosuz kulaklık için yapılan tanıtımda kulaklığın fiyatında da değişiklik yapıldı. İlk versiyon için 100 dolarlık bir satış fiyatını öngören şirket, daha yeni teknolojiler ile donattığı modelini 130 dolarlık etiket fiyatı ile satışa sunacak.

Yeni Razer Hammerhead True Wireless Kablosuz Kulaklık Özellikleri Neler?

30 dolarlık bir fiyat ile daha iyi bir kablosuz kulaklık deneyimi sunmayı hedefleyen şirket, cihazda özellikle aktif gürültü engelleme özelliğini kullanıma sundu. Böylece bir önceki versiyona göre daha iyi bir kullanım elde edilmesinin yanı sıra kullanıcılar kalabalık ortamlarda ya da toplu taşıma araçlarında cihazlarını daha iyi bir şekilde kullanabilecek ve daha iyi bir deneyim elde edebilecek. Yeni modelde dikkat çeken bir diğer yenilik ise RGB aydınlatma. Önceki modelinde yer almayan farklı bir görünümü tercih eden şirket, özel aydınlatma sistemi ile tasarım açısından farklı bir çalışmaya imza atmış durumda.

Özel Ses İzolasyonuyla Desteklenecek

Kablosuz kulaklıklarda Bluetooth 5.2 sunarak mevcut teknolojinin en yeni özelliklerinin kullanılmasına imkan tanıyan şirket, özellikle ses izolasyonu konusunda daha iyi bir sonuca ulaşmayı başarmış durumda. Kullanıcıların cihazlarında mevcut sürümü kullanma imkanı olduğunda kablosuz kulaklıkları özel bir şekilde yapılandırılabilecek.

Yeni Kablosuz Kulaklıklardaki Pil Tüketimi Nasıl?

Kablosuz kulaklıklar için kuşkusuz en önemli detaylardan birisi de kullanım kapasitesi ve şarj süresi. Resmi tanıtıma göre aktif gürültü engelleme özelliği kapalı durumdayken kullanıcılar kulaklıklardaki mevcut şarj ile 6,5 saat kesintisiz müzik dinleyebiliyor. Kutu üzerinden yapılacak ek şarj ile birlikte toplam dinleme süresi ise 26 saate çıkıyor. Ancak kullanıcıların özellikle aktif gürültü özelliğini kullanması ve aydınlatmayı da açık duruma getirilmesi halinde cihazlardaki kullanım kapasitesi 6 saatlik bir kayıp ile maksimum 20 saat oluyor.

Yeni kulaklık modelleri için kullanıcıların resmi internet sitesi üzerinden destek alabilmesi mümkün. 





PAYLAŞ