Ses sistemine düşkün olan akıllı cihaz kullanıcıları eğer Android Pie işletim sistemine sahip cihazlara sahipse Dolby Digital Plus uygulaması ile akıllı cihazlarını çok daha gelişmiş bir hale getirebilirler. Dolby Digital Plus, gün geçtikçe daha da gelişen ve ses sisteminin gerektiği ortamlarda kusursuz işlem yapmanıza imkan tanıyan bir sistem doğrultusunda karşımıza çıkıyor. Android Pie akıllı cep telefonlarına Dolpy Digital Plus uygulamasını kullanmak adına akıllı cihazınıza kuracağınız zaman çeşitli kurulum aşamalarını geçmeniz gerekiyor. Yazının devamında kurulum aşamalarının neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

6 1551609416

Android Pie teknolojisi ile doğrultusunda tasarlanmış olan akıllı cep telefonlarına Dolby Digital Plus uygulamasını kurmak sandığınız kadar zahmetli ve zor değildir. Kurulum aşamalarını takip ettiğiniz sürece uygulamayı akıllı cihazınıza sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Akıllı cihazınızın ses düzeyini profesyonel bir aşamaya çıkarmanıza imkan tanıyan Dolby Digital Plus uygulaması akıllı cihazınızda ki sesi optimize edecek ve çok daha iyi bir ses sistemi kurarak müzik keyfini pürüzsüz hale getirecek. Geliştirildiği günden beri adım adım özellikleri artırılan Dolby Digital Plus ses modunu akıllı cep telefonlarınıza yüklemek için ilk olarak  TWRP recovery kurulumu ve Magisk’le root erişiminin sağlamanız gerekiyor.

Kendinize bir cep telefonu aldığınızda bunu geliştirmek size bağlı bir durumdur. Destekleyici ve akıllı cihazınızı yormayacak uygulamaları değerlendirerek akıllı cihazınızı çok daha gelişmiş bir hale getirebilirsiniz. Uygulamanın kurulması için gereken özellikleri şu şekildedir, akıllı cihazlarınızda ilk olarak Magisk kurulu olmalıdır. Ardından TWRP recovery yüklenmeli, BusyBox kurulmalı, SELinuxModeChanger yüklenmeli ve SELinux Mode Permissive olmalı ve bununla beraber DDP for Magisk ya da DDP for TWRP kurularak sahip olacağınız ses modunu desteklemeniz gerekiyor. Adım adım gelişim göstererek akıllı cihazınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda çok daha profesyonel hale getirebilirsiniz. 

4 1551609436

Magisk İle Dolby Digital Plus Kurma Aşamaları

İlk olarak DDP for Magisk dosyasını akıllı cihazınıza indirin ve akıllı telefonunuzun dahili depolama birimine kopyalayın. Magisk Manager uygulamasını açın, Module seçeneğine dokunun. Ekranın ortasındaki + simgeli butonuna dokunun, cihaza aktarmış olduğunuz dosyayı seçin ve Install ile devam edin, kurulum işlemi tamamlanınca akıllı telefonun yeniden başlatılmasını sağlayın. Kurulum aşamasında yönlendirici içerikleri değerlendirerek sistem öncesi gereksinimleri doğru bir şekilde tamamlamanız gerekiyor. Gereken uygulamalarını akıllı cihazınıza kurarak ardından ses sistemini baştan inşa edebilirsiniz. 

TWRP İle Dolby Digital Plus Kurma Aşamaları

Üst kısımda bulunan bağlantı üzerinden DDP for TWRP dosyasını indirin ve cihazınızın dahili depolama birimine aktararak kullanıma hazır hale getirin. Ardından işleminizi tamamlayın, akıllı telefonu kapatın ve recovery modunda çalıştırın. Daha sonra karşınıza çıkan Backup seçeneğine gidin ve her ihtimale karşı tam bir Android yedeği oluşturun. TWRP ana menüsüne  geri dönün, Install seçeneğine dokunun ve cihaza aktarmış olduğunuz dosyayı seçin. Kurulum için gerekli olan kaydırma hareketini yapın. Kurulum işlemlerinin her birini tamamladığınız taktirde akıllı cihazınızı yeniden başlatmanız gerekecek. Bunu da yaparak uygulamanın kurulunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek kaliteli bir ses sisteminden hoşlanıyorsanız Dolby Digital Plus modunu akıllı cihazınıza kurarak kullanım elde edebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir