WhatsApp Messenger uygulaması kullanıcılarının günümüzde hem ticari hem de kişisel hesabı bulunmaktadır. Bundan böyle tek bir cihaz üzerinden her iki türden hesap da aynı anda kullanılabilecek. Farklı bir hesabı ayarlamak adına ikinci bir cep telefonu numarasına ya da SIM kartına, çoklu SIM’e ihtiyacınız olacaktır.

WhatsApp Messenger’dan Duyuru Geldi

elde telefon tutan adam

WhatsApp Messenger, iki ayrı WhatsApp hesabına da aynı anda giriş yapma olanağını kullanıma açacağını duyurdu. Kişisel hesap ya da iş hesabı gibi iki farklı hesap arasında geçiş yaparken hayli faydalı olacak olan bu işlev ile siz de her defasında çıkış yapmak durumunda kalmayacaksınız. Böylelikle iki telefon taşımaya da gerek kalmayacak. Acaba yanlış yerden mi mesajlaşıyorum diye de düşünmeyeceksiniz. Diğer hesabınıza ulaşabilmek adına çıkış yapmanıza gerek kalmaması sizi rahatlatacaktır. İki hesaba aynı anda girmek için Ayarlar sekmesine gidin.

Ardından oka tıklayıp Hesap Ekle butonuna basın. İki hesabın da kendi bildirim ve gizlilik ayarları vardır. Bu yüzden birinden uyarı almak istiyor, diğerinden almak istemiyorsanız seçiminizi buna göre yapmalısınız. Yeni özellik sayesinde hesabınıza birden çok cihazdan erişme imkanı tanıyan bir güncellemeye sahip olacaksınız. Böylelikle işlerinizi daha kısa süre içerisinde halledecek, sürekli olarak bir o hesaba bir diğer hesaba girmek durumunda kalmayacaksınız.

Unutmayın ki size zamandan kazandıran güncellemeler her zaman en faydalı olanlardır. Bu güncelleme ile bahsi geçen detayı daha net görmeye başlayacaksınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir