Çin menşeili akıllı telefon üreticisi Vivo, 2024 yılında dünyanın ilk genişleyebilen telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu gelişme, mobil teknoloji dünyasında büyük bir heyecan oluşturacak gibi görünüyor.

Vivo’nun Genişleyen Telefon Tasarım Vizyonu

Vivo, genişleyen telefonlar ile katlanabilir telefonların sınırlarını zorlamayı hedefliyor. Şirketin duyurusuna göre, bu piyasaya sürülecek telefonlarda büyük bir ekranı taşınabilir bir gövde ile bir araya getirilmiş olacak. 

Vivo’nun bu genişleyen telefonu, yana doğru genişleyen bir tasarım ile kullanıcıyla buluşacak. Yenilikçi tasarım ile katlanabilir telefonlardaki kat yeri sorununu ortadan kaldırarak kullanıcıya daha fazla kullanım esnekliği sunmuş olacak.  Ayrıca Vivo, genişleyen telefonların yanı sıra, X Fold 3 ve X Fold 3 Pro adında iki yeni katlanabilir telefon da piyasaya sürecek.

Telefon Kendinden Sadece Tasarımıyla Değil Kamerasıyla da Söz Ettiriyor

Vivo’nun genişleyen ve katlanabilir telefonları, sadece form faktörüyle değil, aynı zamanda kamera teknolojisiyle de kendisinden söz ettirecek. İddialara göre, bu telefonlar periskop telefoto kameralara sahip kullanıcıyla buluşacak.

Vivo’nun 2024 yılındaki hamleleri, mobil teknoloji dünyasına heyecan verici yeni cihazlar getireceğini bizlere göstermiş oldu. Bu yeni tasarım ile mobil cihazlarda yeni bir dönem başlatabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir