Netflix, 2023 Nisan ayı itibari ile tüm zamanların en çok izlenen içerikler listesini yeniledi ve bu listede yeni çıkan filmler ve eski yapımlar da yer alıyor. Listenin başını ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’un oynadığı “Red Notice” filmi çekti. Bu aksiyon-macera filmi, bir Interpol ajanının, dünya çapında aranan iki hırsızı yakalamak için birlikte çalışması konusunu ele alıyor.

red notice

İkinci sırada, ise, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın başrollerini paylaştığı “Don’t Look Up” filmi yer alıyor. Bu bilim-kurgu komedisi, dünyanın yok oluşu tehlikesini duyurmaya çalışan iki astronotun hikayesini anlatıyor.

Üçüncü sıraya, 2018 yapımı “Bird Box” filmi yerleşti. Bu korku-gerilim filmi, bir grup insanın, gözlerini kapatarak gizemli varlıklardan korunma mücadelesini anlatıyor.

bird box

Dördüncü sırada ise, Daniel Craig’in başrolünde olduğu “Glass Onion: A Knives Out Mystery” filmi bulunuyor. Bu polisiye filmde, bir ailenin reisi öldürüldükten sonra, aile fertlerinin sorgulanması sonucu olayın aydınlatılması konusu işleniyor.

Beşinci sıraya ise, Ryan Gosling ve Chris Evans’un başrollerinde olduğu “The Gray Man” filmi yerleşti. Bu aksiyon filmi, eski bir CIA ajanının, terörist bir suç örgütü liderini yakalamak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

The Gray Man

Netflix’in en çok izlenen içerikleri listesi şu şekilde:

  1. Red Notice (2021)
  2. Don’t Look Up (2021)
  3. Bird Box (2018)
  4. Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
  5. The Gray Man (2022)
  6. The Adam Project (2022)
  7. Extraction (2020)
  8. Purple Hearts (2022)
  9. The Unforgivable (2021)
  10. The Irishman (2019)

Netflix, bu listeyi yayınlayarak, izleyicilerin farklı türlerdeki içeriklere olan ilgisine dikkat çekmekte ve gelecekte de çeşitli türlerde içeriklerle karşımıza çıkacaklarını belirtmekte. Ayrıca, platformda sürekli olarak yeni yapımların eklenmesi ile birlikte, listedeki içeriklerin zaman zaman değişebileceğini de bilmekte fayda var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir