Snapchat uygulamalar üzerinden kullanılan platform olurken uygulama artık web sürümüyle de kullanılabilir durumda. İşte detaylar.

Snap, geçtiğimiz dönemlerde uygulamanın web sürümü için çalışmalara başlandığını duyurmuştu. Snapchat Web olarak adlandırılan yeni özellik, yapılan tanıtım ile resmen duyuruldu. Üstelik eşzamanlı olarak ilgili servis tüm Snapchat kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Snapchat’te sohbet nasıl kaydedilir?

Snapchat Web herkese açıldı

6

Snapchat Web, WhatsApp Web’ten alışkın olduğumuz bir sisteme sahip. Başlangıçta Snapchat+ üyelerine sunulan ve ücretli olarak test edilebilen Snapchat Web şimdi tüm kullanıcılara açık. Yeni servis sayesinde kullanıcıların mesajlaşması, sesli ve görüntülü arama yapabilmesi, snap gönderilmesi mümkün. Snapchat hikayelerinin görülmesi, hikayenin eklenmesi ya da Bitmoji değiştirme gibi özellikler şu anda Snapchat Web sürümünde desteklenmiyor.

Snapchat Web nasıl kullanılır?

Snapchat Web kullanmak isteyen kullanıcıların yapması gerekenler oldukça basit. İlk olarak web.snapchat.com adresine giriş yaparak üyelik bilgileriniz ile oturum açmanız gerekiyor. Ardından Snapchat mobil uygulamadan gelecek bildirimin onaylanması ile birlikte Snapchat Web oturumu açılabiliyor.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir