PlayStation, geçtiğimiz saatler içerisinde büyük indirimlerin başlayacağı tarih hakkında açıklamada bulundu. Oyuncuların heyecanla beklediği PlayStation Store’daki yeni indirimler 22 Aralık tarihinde başlıyor. 

PlayStation’ın resmi dijital mağazası olarak nitelendirilen PlayStation Store’da bilindiği üzere neredeyse her hafta oyunseverler için birbirinden farklı indirimler yapılıyor. Black Friday ve Yıl Sonu İndirimleri’nin ardından yeni indirimlerin ne zaman başlayacağı ise merak edilen konular arasındaydı. Geçtiğimiz saatler içerisinde yeni indirimler hakkında tarih açıklandı. 

Xiaomi 12 tanıtım görselleri sızdırıldı

22 Aralık’ta PS Store’da yeni oyun indirimleri başlıyor

18 8

Geride bıraktığımız saatler içerisinde yapılan açıklamalara göre PlayStation’ın Ocak İndirimleri, 22 Aralık günü başlayacak. Bu tarih içerisinde hangi saat aralığında yapılacağına dair net bir bilgi verilmedi ancak öğlen saatlerinde başlayacağını söylemek mümkündür. Esasında pek çok şaşırtıcı bir tarih olmadı çünkü PlayStation indirimleri genel olarak çarşamba günleri içerisinde yapılıyor. İndirim kapsamında sunulacak olan oyunlar ve indirim oranlarında maalesef ki şu an için bilinen bir durum değildir. Fakat Far Cry 6’nın yüzde 40 civarında bir indirim ile oyuncuların karşısına çıkacağı düşünülüyor. Büyük bir ihtimalle Yıl Sonu Fırsatları indirimlerinde yer alan oyunların dışında hemen hemen tüm oyunlarda da indirimler olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir