Martı, yeni bir platformunu duyurdu. Tek Araçla Gidelim (TAG) adı verilen platform birlikte yolculuk esasına dayanıyor. Peki, Tek Araçla Gidelim nasıl kullanılır?

Türkiye’nin önde girişimlerinden birisi olan Martı, yeni bir platformu daha duyurdu. Martı ile entegre bir şekilde çalışacak yeni platform Tek Araçla Gidelim (TAG) adını aldı. Araçlarındaki boş koltuklar için yol arkadaşı bulabilecek olan kullanıcılar, platformu kullanmak için bazı şartları yerine getirmeli.

Martı, New York borsasına giriyor

 Tek Araçla Gidelim nasıl kullanılır?

Tek Araçla Gidelim platformunun kullanılması için Martı uygulamasına güncelleme yapılacak. Bu güncelleme geldikten sonra platform kullanılabilecek. Ancak uygulama herkese açık olsa da herkes tarafından kullanılamayacak. Kullanım için en az 10 Martı yolculuğunun yapılma şartı aranacak. Bu sayede TAG kullanımı kullanıcılara açılacak. Yeni özellik, ücretsiz ve komisyon olmaksızın kullanılacak.

Tek Araçla Gidelim özelliğinden yararlanacakların yolculuk ile ilgili akaryakıt paylaşım gibi bilgilerini girebilecek. Martı, trafikteki yükü azaltmak, ekonomik yolculuk yapmak adına böyle bir girişimde bulunduğunu açıkladı.

Android için Martı indir

iOS için Martı indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir