Oyuncuların her yıl beklediği FIFA serisinin yeni sürümü olan FIFA 23’ün tanıtım tarihi açıklandı. EA tarafından her yıl duyurulan yapımın yeni Ultimate Edition için ilk posterde resmi olarak paylaşıldı. FIFA tarihinde ilk defa bir posterde kadın futbolcuya yer verildi. Video oyun dünyasının önemli ismi olan Electronic Arts, uzun süredir FIFA adlı oyunu ile gündemde olmaya devam ediyor. FIFA 23 oyunundan yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Şirket tarafından yapılan bir açıklama ile oyunun ne zaman tanıtılacağı resmi olarak belli olurken, buna göre FIFA 23’ü 20 Temmuz saat 19.00’da resmi olarak göreceğiz. Diğer yandan FIFA 23 Ultimate Edition’ın ilk posteri de resmi olarak paylaşılmış durumda

Dikkatinizi çekebilir: FIFA 23 en iyi Türk oyuncular .

FIFA 23’ün tanıtım tarihi ve kapak fotoğrafı belli oldu

25

FIFA 23 Ultimate Edition’ın kapak yıldızı bu yıl bir ilk olarak gerçekleştirildi. Futbol dünyasının ünlü kadın sporcularından olan Samantha Kerr, FIFA 23 Ultimate Editio’’ın kapak görselinde yer aldı. Bu sayede bir kadın futbolcu tarihte ilk kez FIFA Ultimate Edition’ın kapağında yer almış oldu. Konu hakkında açıklamalar yapan şirket yetkilisi Matt Lafreniere “Samantha Kerr, en iyi kadın futbolculardan bir tanesi. Chelsea’yi çok iyi temsil ediyor, Avustralya milli takımını çok iyi temsil ediyor ve yaklaşmakta olan bir Dünya Kupası var. Kişiliği ve değerleri, bir şirket olarak kim olduğumuzu ve bir franchise olarak FIFA’nın ne olduğunu yansıtıyor. Onu EA Sports ve FIFA ekibinin bir parçası olarak görmekten gerçekten heyecan duyuyoruz.” Sözlerini dile getirdi.

Posterde Kylian Mbappe’nin de yer aldığını belirtelim. Electronic Arts’ın ayrıca bundan böyle FIFA ismini kullanmayacağını da belirtiyor. FIFA’nın FIFA 23 ismi ile çıkan son oyunu olacak. Önümüzdeki yıl itibariyle ise EA Sports FC ismini kullanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir