Bazı internet kullanıcıları için adeta rutinlerinden biri haline gelen Discord ve Spotify platformlarında çeşitli erişim sorunları yaşanıyor. 

Bazı kullanıcılar için adeta günlük kullanım rutinleri arasında yer alan Spotify ve Discord platformlarında kullanıcıları rahatsız eden bir erişim sorunu söz konudur. Son bir saat içerisinde ise kullanıcıların raporlama servislerini kullanarak yapılan şikayetlerin sayısı da oldukça artmış gözüküyor. Anlık olarak ise iletişim uygulaması Discord’a herhangi bir erişim sağlanamıyorken, Spotify’da çeşitli sorunlar mevcut.

Spotify ve Discord üzerinde erişim sorunları yaşanıyor

Eğer son bir saat içerisinde Spotify ya da Discord’a girmeye çalıştıysanız çeşitli hatalar ile karşılaşmış olabilirsiniz. Söz konusu bu erişim sorununun dünya genelinde yaşandığı biliniyor. Discord tarafından da bu sorun ile ilgili olarak açıklama yapılmasa da Spotify, bir tweet ile sorunu kabul etti. Spotify’ın açıklamasına bakıldığında platformun ne zaman eski halini alacağı ile ilgili olarak bilgi yoktur. Yine de en azından Spotify’ın bu sorun hakkında bilgisi olduğunu öğrenildi. 

Discord’daki sorun çözüldü

Discord’da saat 20.00  civarında rastlanan sorun düzelmiş gözüküyor. Spotify’da ise sorun halen devam ediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir