Singapur merkezli The Iterative Collective yayınladığı açıklamada tohum yatırım turundan 1.2 milyon dolar gelir elde ettiğini açıkladı. Yatırım turunun liderliğini ise Cocoon Capital üstlenirken pek çok melek yatırımcı da yerini aldı.

The Iterative Collective oyun oluşturma sürecinin tüm aşamalarında geliştirici desteği sunan bağımsız bir oyun geliştirme merkezi ve yayıncısıdır.

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin
1.2 milyon dolarlık yatırım bağımsız oyun stüdyolarına destek için kullanılacak.

Cocoon Capital’in Yönetici Ortaklarından Michael Blakey, “The Iterative Collective ile ortak olmaktan ve bağımsız oyun yayıncılık endüstrisi için heyecan verici vizyonlarını desteklemekten heyecan duyuyoruz. Son derece deneyimli ekipleri ve yenilikçi yaklaşımlarıyla, onların pazarı alt üst etme ve oyuncuların hayal gücünü harekete geçiren eğlenceli, benzersiz oyunlar başlatma becerilerine büyük güven duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

CEO ve Kurucu Ortak Matthew Quek, “Yatırımcılarımızın The Iterative Collective’e ve bağımsız oyun stüdyolarına gelişmek için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlama misyonumuza gösterdikleri destek için son derece minnettarız”  açıklamasını yaptı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunuyum, İmza bünyesinde dijital çırak olarak görev alıyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir