TikTok Shop platformuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme oldu. TikTok Shop uygulaması, İngiltere’de ikinci el lüks moda kategorisine ev sahipliği yaptı.

Uluslararası en popüler sosyal medya platformlarından olan TikTok, kullanıcıların alışveriş yapmalarına imkân tanıyan ‘TikTok Shop’ bölümü ile ilgili dikkat çeken bir karar verdi. Platform, İngiltere’de ikinci el lüks moda kategorisini devreye aldığını duyurdu. Bu yeni kategori, geçmişte ABD’de kullanılabilmekteydi.

Kategori, bugüne kadar sıfır ürün satışlarının yapıldığı bir mecraydı. İngiltere’de bulunan kullanıcılar, alınan karar doğrultusunda ikinci el lüks kıyafetlere TikTok Shop üzerinden ulaşabilme imkanını yakalayabilecekler. Lüks ve özel çantalar ile diğer aksesuarlar da TikTok Shop’ta bulunacağı söyleniyor.

TikTok Shop platformuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme oldu. TikTok Shop uygulaması, İngiltere'de ikinci el lüks moda kategorisine ev sahipliği yaptı.

İkinci El Lüks Moda Ürünleri, Tahminlerden Daha Büyük Bir Pazara Sahip!

TikTok Shop kategorisinde ikinci el lüks moda kategorisinin eklenmesini anlamsız ve gereksiz bulmuş olan kullanıcılar var. Ancak o kişiler yanılmakta. Yapılan bazı araştırmalara göre ikinci el lüks moda kategorisi, 2023 senesinde 50 milyar dolarlık dev bir pazar hâlini aldı. Durum böyle olunca TikTok da buradaki dev pastadan payına düşeni almak istemiş gibi gözüküyor.

Edinilen bir takım bilgilere göre TikTok İngiltere’deki TikTok Shop, şu an için birkaç lüks markayı bünyesinde barındırmakta. Bu markalar, daha fazla kullanıcının olaya dahil olması ile artacağı düşünülüyor. Ayrıca TikTok’un lüks ürünler için özel bir politika oluşturduğunu da söylemekte fayda var. Bir ihtimal dahilinde sahte ürün satışı gerçekleştirilirse TikTok, iade prosedürünü çalıştırabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir