Mevcut ve potansiyel müşterilerinin enerji ihtiyaçlarına çözümler üreten yazılımlar üreten teknoloji ve ürün geliştirme şirketi Batterysan, Portatif Elektrik Santrali projesi ile kitlesel fonlama turuna çıktı.

Mevcut ve potansiyel müşterilerinin enerji ihtiyaçlarına çözümler üreten yazılımlar üreten teknoloji ve ürün geliştirme şirketi Batterysan, Portatif Elektrik Santrali projesi ile kitlesel fonlama turuna çıktı. USB, AC ve 12V DC prizler sayesinde cep telefonu, laptop, TV, elektrikli ısıtıcı gibi elektronik cihazları farklı elektrikli ürünlerle çalıştırabilen taşınabilir güç istasyonu, tüm enerji ihtiyaçları için kullanıcısının yanında.

12 Mayıs 2023 tarihine kadar fon arama platformu üzerinde çalışan proje, şirket hisselerinde yatırımcılardan 4,7 milyon TL  talep ediyor. Risk sermayesi şirketi, 2031 yılına kadar 5,9 milyar dolara ulaşması beklenen küresel taşınabilir güç kaynağı pazarında liderlerden biri olmayı hedeflemektedir.

Yatırımcılara ilk 20 gün içinde bedelsiz hisse dağıtılacak

13 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da yatırımcılara EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlardan ek pay vereceğini açıklayan şirket, özel bir listeleme gerçekleştirdiğini bildiriyor. Batterysa BT-300 W taşınabilir elektrik santralinin V3 versiyonunu sipariş etmek isteyen yatırımcılar için 10 bin TL’den fazla yatırım yapanlara, 20 bin TL’den fazla yatırım yapanlara ve 30 bin TL’den fazla yatırım yapanlara 0 indirim yapılmaktadır. 

Önümüzdeki bir yılda 11 milyon TL üzerinde ciro ön görüyor

Kampanya sonrası gollerle ilgili konuşan Doç. Dr. Mehmet Fatih Kaya, “Şirketimiz, ulusal ve uluslararası teşvik, sübvansiyon ve destek programlarını en etkin şekilde kullanarak büyüme hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Hali hazırda satışını yaptığımız BT Series V3 ürünlerinin yanı sıra çeşitli teknolojik ürünler de üreteceğiz.” 

Bu kampanya sonrasında BT Series V ürünümüzde iyileştirmeler yaparak küresel rekabette daha fazla kullanıcının ilgisini çekecek bir ürün ortaya çıkarmıştır. 

Dünya çapındaki savaşlar, ülkemizdeki depremler gibi afetler veya diğer özel kullanımlar için üretim kapasitesini ve kalifiye işgücü ihtiyacını artırarak, öte yandan gelecek yıl 11 milyon TL’nin üzerinde ciroya ulaşmayı umuyoruz. 2022’de 1,2 milyon ciro elde edeceğiz. Gelecekte temiz ve sürdürülebilir enerji dönüşümü sağlayan yenilikçi hidrojen enerji sistemleri alanında ikinci bir yatırım turunu başlatmayı planlıyor.

Girişimi; Uzun vadede 1 MWh üzeri enerjiye sahip Batterysan Stationary (BS) serisi ürünler, yenilenebilir enerji sistemleri ile entegre olabilen ve konteynerin enerji ihtiyacını şebekeden bağımsız olarak karşılayabilen sistemler geliştirerek rekabette öne geçmeyi hedefliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir