StartupTeknoloji, geleneksel hale gelen 9. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Girişimler için en büyük destekleyici şirketlerden birisi olan StartupTeknoloji, büyük ilgi gören ve geleneksel hale gelen  9. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’na ev sahipliği yapacak. Girişimciler ile iş dünyasının bir araya geldiği bu özel etkinlik, 20 Nisan tarihinde Cube Incubation’da gerçekleşecek.

9. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Başlıyor

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 8 yıl önce başlarken büyük ilgi görmüştü. Her yıl düzenlenen etkinliğin 2024 oturumu da 20 Nisan’da gerçekleştirilecek. Girişimcilerin ve iş dünyasının bir araya geldiği bu etkinlik, yeni yatırımların bulunması, girişimlerin keşfedilmesi noktasında büyük bir kolaylık sağlıyor. Etkinlik için yapılan tanıtımlarda program detayları da paylaşıldı.

9. Girişimcilik Ekosistemi StartupTeknoloji Ev Sahipliğinde 20 Nisan’da
9. Girişimcilik Ekosistemi StartupTeknoloji Ev Sahipliğinde 20 Nisan’da

Programa göre etkinliğin açılış konuşması StartupTeknoloji CEO’su İlker Elal tarafından yapılacak. Yatırımcı paneliyle devam edecek etkinlikte bu sefer İlker Elal moderatör olacak ve Tunç Berkman, Anıl Gökçen Körpınar, Selma Bahçıvanoğlu ve Hande Enes konuşmacı olarak panelde yer alacak.

Etkinlik boyunca katılımcılar StartupTeknoloji uygulaması ile bağlantılar sağlayabilecek. Uygulama üzerinden tüm etkinliği kontrol edebilecek katılımcılar, işletmeler için randevu sistemiyle de randevu alarak görüşmeler yapabilecek. Kontenjanlar ile sınırlı olan etkinlik için başvurular alınmaya başlandı.

9. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Başvurusu Nasıl Yapılacak?

9. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması için başvuru yapmak isteyenlerin https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdW-PerMcfe9-QDaln-QV2rk9t2v6hmf6b-JtKMGGZ6xScqdg/viewform adresindeki formu doldurması gerekiyor. Sınırlı kontenjan nedeniyle başvurular üzerinden yapılacak değerlendirmeler sonrasında davetiyeler katılımcılara gönderilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir