Merkezi Redwood olan ve Kaliforniya’da bulunan Amerikalı video şirketi Electronic Arts Inc.(EA), yaptığı duyuruya göre nisan ayında üç Battlefield: Bad Company ve Battlefiels: Bad Company 2’yi oyununu listeden çıkarıyor. Araştırmalara göre oyun tüm dijital mağazalardan tamamen kaldırılacak. EA’nın daha önce yaptığı basın açıklamasında yer alan Mirror’s Edge’in listeden kaldırılması haberine ilişkin henüz herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Oyun, Dijital Vitrinden Kaldırılacak

Video Oyun Şirketi EA, Bad Company ve Bad Company 2 oyunu için çevrimdışı özelliklerin 8 aralıktan sonra çalışmaya devam edeceğini, dolayısıyla bu oyunlara sahip olanların tek oyunculu kampanyalarını oynamaya devam edebilecekleri bilgisini verdi. Fakat çevrim içi sunucuların kapatılmasının ardından bazı bölümler halen çalışsa da oyunlar dijital vitrinlerden tamamen kaldırılacak. 

Nintendo, Wii U ve Nintendo 3DS Shops’un da bir kaç gün içerisinde dijital vitrinlerden çıkarılacağı haberleri gündemdeydi. Bu günlerde oyun sektöründe ard ardına gerçekleşen gelişmeler oyuncuları hayal kırıklığına uğratmaktadır. Buna örnek olarak Microsoft ise şubat ayında Xbox 360 Marketplace’ten birçok oyunu geri çekti. 

Son günlerinde kapanacağı haberleri gelen Battlefield: Bad Company 2’ye kapanana kadar eşlik etmek isterseniz sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows XP

İşlemci: Core 2 Duo @ 2.0GHz

Bellek: 2GB

Ekran kartı: 256 MB Video Card (GeForce 7800 GT / ATI X1900)

DirectX®: DirectX 9, 10, 11 destekli

Depolama: 15 GB

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows Vista or Windows 7

İşlemci: Intel Core 2 Quad

Bellek: 2GB

Ekran kartı: 512 MB Video Card (GeForce GTX 260/ ATI Radeon 4870)

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir