Türkiye’nin ön plana çıkan teknoloji markası Casper’da Operasyondan Sorumlu Genel müdür Yardımcılığında (COO) yeni bir değişime gidildi. Casper’ın yeni COO’su Feray Karaman oldu.

Türkiye’de teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan bir tanesi olan Casper, üst düzey atama ile gündemde. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamada Casper’da 2001 yılının Eylül ayı itibari ile çalışmaya başlayan Feray Karaman’ın 21 yıllık kariyerine şirket COO’su olarak devam edeceği belirtildi.  Bilgisayar sektöründe 3 kez lider olarak seçilen ve Ortadoğu ile Avrupa’nın en büyük bilgisayar üretim tesisine sahip olan Casper’da Feray Karaman ile birlikte yeni bir dönem başlayacak.

“Yön vermeye devam edeceğiz”

Yeni görevi ve şirket hedefleri ile ilgili özel bir değerlendirmede bulunan Casper COO’su Feray Karaman, “Casper’da tüketici beklentilerine en uygun hizmet ve ürünleri sunabilmek için bilgimizi, global çaptaki teknolojilerimizi ve hizmetlerimizi sürekli güncelliyoruz. Yıllık 1 milyon adet cihaz üretim kapasitemizle tüketicimizin ihtiyaç duyduğu cihazları onlara özel tasarlayıp sunabiliyoruz. Genişleyen yatırımlarımızla, Türkiye’nin teknolojisine dün ve bugün olduğu gibi yarın da yön vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Feray Karaman, 1999’da öğrencilik dönemi itibariyle başladığı kariyerine 2001 itibariyle Casper’da devam etti. 2001’den beri Casper çatısı altında çalışmalarını sürdüren Karaman, 2013 yılında “Yılın en iyi 10 CMO’su” arasında yer almıştı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir