Bugün ki haberimde sizlere doğayı seven ve tarım yapmaktan hoşlananların severek oynayacağı bir oyundan bahsetmek istiyorum. Farming Simulator 2015 isimli oyun sizlere gerçek dünyada olan her şeyi sunuyor. Bunlar traktör ile çift sürmek, buğday, mısır ekmek, ot biçmek, sığıra bakmak, tavuk beslemek gibi çiftçilerin yaptığı her işi size yaptıran oyun. Ancak oyunu oynamak istiyorsanız oyunu bilgisayarınızda oynamak için birtakım şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Her şeyden önce ise bilgisayarınızın sistem gereksinimleri bu oyun için yeterli olmalı. Örnek vererek açıklayacak olursam RAM’i işlemcisi, ekran kartı vs. bugün ki bu haberimde bu oyunu hangi bilgisayarlar kaldırır, onları söyleyeceğim. Bu oyunu oynayabilmeniz için bilgisayarınızın aşağıdaki sistem gereksinimlerine sahip olması gerekiyor:

Windows için gerekli olan minimum sistem gereksinimi;

Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 2.0 GHz Intel veya eş değerde AMD işlemcisi Nvidia Geforce 8600 Series, ATI Radeon X2600 grafik kartı veya daha üstü(en az 512 MB VRAM) 2 GB RAM 2 GB boş alan Ses kartı DVD-ROM sürücüsü(Kutulu sürümlerde) Multiplayer için internet bağlantısı gerektirir.

Mac için gerekli olan minimum sistem gereksinimi;

Mac OS X 10.7.1, 10.8.1 or 10.9.1 2.0 GHz cpu ve üst seviyesi Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X2600 ve üstü (en az 512 MB VRAM) 2 GB RAM 2 GB boş alan DVD-ROM sürücüsü(Kutulu sürümler içindir) Multiplayer için internet bağlantısı gerektirir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir