Redmi Book Pro 2024 için beklenen açıklama geldi. Yeni modeller 22 Şubat tarihinde Xiaomi 14 Ultra modelleriyle birlikte tanıtılacak.

Redmi’nin dizüstü modelleriyle ilgili yeni serisi Redmi Book Pro 2024 olacak. Yeni modellerle ilgili pek çok farklı sızıntı yaşanırken yeni modellerin tanıtım tarihi belli oldu. Xiaomi tarafından yapılan açıklamalarda 22 Şubat’ta tanıtımın yapılacağı net olarak belirtildi. Üstelik ayın tarihte Redmi Book Pro 2024 serisi dışında Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi Pad 6S Pro modelleri de görücüye çıkarılacak.

Redmi Book Pro 2024 Modelleri 22 Şubat’ta Tanıtılacak
Redmi Book Pro 2024 Modelleri 22 Şubat’ta Tanıtılacak

Redmi Book Pro 2024 Özellikleri Neler Olacak?

Redmi Book Pro 2024 serisi kapsamında Redmi Book Pro 14 ve Pro 16 modelleri tanıtılacak. İki modelde de 165 Hz ekran yenileme hızını destekleyen ekranlar dikkat çekiyor. 2 gün sonra tanıtılacak modellerde yer alacak pek çok özellik önceden sızdırılmıştı. Buna karşın tanıtımda sürprizlere yer verilebilir. Redmi Book Pro 2024 modellerinde en çok dikkat çekecek detay HyperOS olacak. Bu sistem ile entegre edilen modeller, önceki serilere göre yepyeni bir deneyim sunacak. Bu yeni işletim sistemi, yeni modellerin diğer Xiaomi modelleriyle tam uyumlu olmasını sağlıyor.

Yeni modellerde iki farklı versiyon yer alacak. Pro 14 ve Pro 16 olarak isimlendirilen bu modellerde ekran ölçüleri esas alınıyor. Bu nedenle de iki model hem boyutları hem de ekran ölçüleriyle birbirinden ayrılıyor. 14 inç ve 16 inç olarak piyasaya sunulacak olan modellerde teknik özellikler aynı olacak. Her iki model de farklı ekran boyutların sahip olsa da 3.1K çözünürlük sunacak. Böylece gelişmiş bir görüntü deneyimi sunulabilecek. Xiaomi yeni modellerinde gelişmiş netlik teknolojisi kullanılacak. İşlemci cephesinde ise Intel Core Ultra 5 ve 7 kullanılacak. Yapay zeka desteğine de sahip olacak Redmi Book Pro 2024 için bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir