Bu zor günlerde bizlere yardımcı olan markalardan biri de Intel oldu. Intel Türkiye ekibi, Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada, bu güzel haberi duyurdular. Intel Türkiye, deprem ile mücadele konusunda bizlere destek verdi. Fakat herhangi bir rakam açıklamadı. Bunun yerine, hangi kurumlar ile yardımcı olduklarını belirttiler. Ayrıca felaketin ilk günü de, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

Türkiye’ye destek olduklarını duyurdular

Intel, “Başımız sağ olsun! Depremden etkilenen illerimize destek sağlamak amacıyla Intel Foundation ve Intel Global olarak başlattığımız tüm bağışların Ahbap platformu platformu, AKUT ve AFAD’a aktararak kampanyaya bütün olanaklarımız ile destek olacağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

Deprem felaketinin ilk günü de, “Geçmiş olsun Türkiye, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeni ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileriz. Göçük altında kalanların bir an önce kurtarılması ve sevdiklerine kavuşmasını temenni ediyor, bu acının bir daha yaşanmamasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Geçmiş olsun Türkiye

“Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilde hissedilen deprem nedeniyle tüm Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayda hasar alan bölgeler için, sitemizde ve kardeş sitelerimizde AFAD ile ilgili bağış yapabileceğimiz reklamlar verilecektir. Eğer nasıl yardım edeceğiniz konusunda bir fikriniz yoksa, bu reklamlara göz atmanızı tavsiye ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir