WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-18 17:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir ya da WhatsApp hesap bilgilerini alma konusunda sorun yaşıyorsanız haberimizdeki adımları takip edebilirsiniz.

Kullanıcıların uygulama ve web sitelerindeki bilgilerinin güvensizliğinin ortaya çıkması pek çok kullanıcıyı da tedirgin yaparken WhatsApp için hesap bilgilerime yönelik gerekli kontrolleri gerçekleştirebilirsiniz. WhatsApp tarafından yapılan yeni geliştirme ile birlikte WhatsApp kullanıcıları, uygulamadaki verilerini inceleme ve rapor olarak görme şansına sahip. WhatsApp fotoğraflarının galeriye kaydedilmesi nasıl engellenir?

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin GeldiWhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi

WhatsApp fotoğraflarının galeriye kaydedilmesi nasıl engellenir?

WhatsApp’ta hesap bilgileri nasıl alınır, indirilir?

WhatsApp tarafından geliştirilen bu özellik sonrasında kullanıcılar, WhatsApp’ta yer alan verilerini inceleme şansı buluyor. Bu raporda yer alan detaylar, WhatsApp kullanıcı verisi kapsamında değerlendirilirken, sohbet geçmişleri gibi çok kişisel veriler WhatsApp’ta yer almıyor. Bu nedenle kişilerin kullanıcı verileri üzerinden yapılacak herhangi bir ihmalde kullanıcılar arasındaki sohbetlerin paylaşmayacağına emin olabilir. Bunun dışında farklı şekillerde WhatsApp sohbet verilerinin ele geçirilmesi söz konusu olabilir.

WhatsApp kullanıcı verilerinin indirilmesi adına kişilerin yapması gereken işlem WhatsApp ayarlarına gitmektir.

WhatsApp’ta yer alan hesap ayarları bölümüne erişim sağladıktan sonra burada yer alan “Hesap Bilgilerini Talep Et” bölümünden gerekli bilgiler için talepte bulunabilirsiniz. Bilgi talebi sonrasında kişisel veriler hemen gönderilmediği gibi ortalama 3 gün içerisinde kişilere bu konuda bildirim ile raporun hazır olduğu söyleniyor.

WhatsApp kişinin güvenlik kodunu değiştirdi bildirimi nedir?


Whatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleştiWhatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleşti
WhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği GeliyorWhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği Geliyor
WhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta BaşlatıldıWhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta Başlatıldı

WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ