Vivo, eSIM destekli yeni Smart Watch Watch 2'yi piyasaya sürecek - Haberler - indir.com

Vivo, eSIM destekli yeni Smart Watch Watch 2'yi piyasaya sürecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 16:45:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Vivo yakında iki farklı tasarım seçeneğine sahip olan 18 güne kadar pil ömrü ve yüksek fiyat ile ilk akıllı saatini bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürebilir.

Birkaç ay sonra, dikdörtgen ekranlı sözde halefi hakkında söylentiler başladı. Ancak son sızıntılar, geleceğin Vivo Watch 2'nin yuvarlak bir kadranla devam etmesi gerektiğine işaret ediyor. Vivo'nun akıllı saat modelleri zaman geçtikçe daha da işlevsel özellikler kazanacak. Bazı kullanıcılar, zaman ve sağlık takibi gibi bilgiler sunan sınırlı bir akıllı saati kullanmaktan mutlu olurken, bazı kullanıcılar da ileri teknolojilerden faydalanarak koşu için cep telefonu olmadan evden çıkma ve yine de aramaları ve mesajları kaçırmamayı istiyor.  

Uygun fiyatlı Vivo Y21'in tanıtımı yapıldı!Uygun fiyatlı Vivo Y21'in tanıtımı yapıldı!

Vivo X70 serisinin tüm özellikleri ortaya çıktı

Vivo'nun dikkatleri üzerine çeken yeni tanıttığı akıllı saat modeli ise ikinci kategorideki müşterilere hitap ediyor. Popüler sızıntınlarıyla tanınan Digital Chat Station'a göre, Vivo'nun gelecekteki akıllı saati Watch 2 olarak adlandırılacak ve eSIM' desteğine sahip olacak. Eğer şirket eSIM desteğini gerçekten kullanıcılarına sunabilirse akıllı saat pazarında da öne çıkabilir gibi duruyor. Söz konusu özellik kullanıcıların cep telefonlarını yakınında olmadan arama ve mesaj yapmalarına ve almalarına olanak tanıyacak. eSIM desteğine ek olarak, yeni Vvo Watch 2'ın yuvarlak ekranında yeni uygulamaları destekleyeceği de aktarılan bilgiler arasında. Bununla birlikte, akıllı saatin önceki modelde olduğu gibi birden fazla boyutta satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

 


Vivo S10e modelinin tanıtım tarihi belli olduVivo S10e modelinin tanıtım tarihi belli oldu
Vivo çıkartılabilir kamera patenti ile rakiplerinin önüne geçiyor!Vivo çıkartılabilir kamera patenti ile rakiplerinin önüne geçiyor!

PAYLAŞ