WhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise çok yakın bir zamanda sunulacak olan yeni bir özellik sayesinde herhangi bir mesajı birden fazla kişiye yönlendirecek olan kişilerin mesajı ön izlemesi mümkün olacak. Dünyanın en popüler mesajlaşma servis ve uygulaması olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmak istiyor. Bu yönde çalışmalar sürerken kullanıcılara yeni özellikler ve yenilikler de sunmayı ihmal etmiyor. Bunlardan birisi olan en yeni özellik yönlendirme desteği nihayet tüm kullanıcılara sunuluyor. Artık kullanıcılar bir fotoğrafı, videoyu yada GIF’, iki kişi veya daha fazla kişiye yönlendirmek istediği zamanlarda yaşayacağı çeşitli hata ve kazalardan kurtulmalarını sağlayacak.

WhatsApp İçin Yeni Yönlendirme Özelliği

Whatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleştiWhatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleşti

WhatsApp’ın 2.18.325 sürümünde WABetaInfo tarafından keşfedilen bu söz konusu özellik ile bir mesajı birçok kişiye yönlendirmek isteyen bir kullanıcı artık ön izleme ile karşılanması sağlanacak. Bu sayede kullanıcı mesajı göndermeden önce bir ekran üzerinde göndereceği mesajı inceleyebilecek. Normalde bir yönlendirme yapıldığı zaman sorulmadan direkt bir gönderim sağlanıyordu. Ancak artık gönderen kişi alıcıları seçecek ve mesaj üzerinde çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdikten sonra gönderim işlemini gerçekleştirebilecek. Bu yeni özellik WhatsApp 2.18.325 sürümünde yer alırken, henüz kullanıcılara sunulmadığını belirtelim.

WhatsApp’ın en güncel beta sürümünde bile henüz özelliğin yer almadığını söyleyelim. WhatsApp tüm geliştirmeleri ve iyileştirmeleri tamamladıktan sonra söz konusu bu özelliği önce Beta kullanıcıları daha sonra final sürümü ile beraber Android ve iOS kullanıcılarına sunmuş olacak. Yeni WhatsApp 2.18.325 sürümü ile beraber gelecek olan tek yeniliği bu olup olmadığı bilinmiyor. Bu noktada yakın zamanda sunulacak olan güncelleme ile yönlendirme için yapılan bu iyileştirme haricinde farklı yeniliklerinde sunulması olası olabilir.


Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!
WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?

PAYLAŞ