WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 09:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise kullanıcılar için yepyeni çıkartmalar ortaya çıktı. Bir süredir kullanıcılara sunulması beklenilen çıkartmalar Android için 2.18.329 Beta versiyonu ve iPhone’lar için ise 2.18.100 versiyonu ile beraber çıkartmalar resmiyet kazanmış oldu. Bu versiyon ile beraber bazı hazır çıkartmalar uygulamaya eklenecekken diğer yandan çıkartma mağazası üzerinden ek çıkartmalar indirmek mümkün olacak. Diğer özelliklerde olduğu gibi bu çıkartmalar sohbet alanı üzerinde kullanılabilecek. Ayrıca emojiler de olduğu gibi geçmiş sekmesi çıkartmalarda da yer alacak.

WhatsApp Çıkartma Mağazası

Mağazada yer alacak olan çıkartmalara göz atarak dilediğiniz çıkartmayı indirebileceksiniz. Ayrıca yüklü olan çıkartmaları yine kaldırmak mümkün olacak. Bir sohbet üzerinden gönderilen çıkartmalar tıpkı fotoğraf gönderir gibi albüm şeklinde gruplanacak. Facebook’ta platformuna yeni çıkartmalar ve grup konferans özelliklerini sunacağını Mayıs ayında açıklamıştı.

WhatsApp için henüz beta sürecinde olan bu çıkartma özelliklerinin yakın zamanda hem Android hemde iOS kullanıcılarına sunması bekleniyor. Hatırlarsak geçtiğimiz haftalarda WhatsApp için ayrıca resim içinde resim modu da getirilmişti. Bu söz konusu mod sayesinde sohbet içerisinde paylaşılan bir bağlantı ve video açılır pencere üzerinden WhatsApp uygulaması açık olduğu sürece izlenebilir olmuştu. Ayrıca bu açılır pencere modunu minumum pencere veya ekran genişliği ile uyumlu modlar ile izleyebilmeniz mümkün oluyor.

WhatsApp uygulamanızı güncelleyerek en yeni gelen özelliklere erişebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ