iPad Mini'deki

iPad Mini'deki "Jelly Scrolling" hata değilmiş!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 16:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

iPad Mini için geçtiğimiz günlerde yaşanan son olaylarda ciddi bir ekran sorununun olduğu öne sürülmüştü. Ancak beklenen açıklamayı yapan Apple sözcüsü, mevcut durumun bir hata olmadığını söyledi. Yapılan bu açıklama ile birlikte yeni bir tartışma daha başladı.

Geçtiğimiz günlerde Apple tarafından piyasaya yeni sürülmüş olmasına karşın iPad Mini serisinde ekran probleminin yaşandığı belirtilmişti. Açıklamalar, kısa süre içerisinde dünyanın dört bir yanında konuşulmaya başlanırken konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

Apple sözcüsünden dikkat çeken açıklama: Hata değil!

Apple adına bir sözcü tarafından yapılan basın açıklamasında, iPad Mini modellerinde görülen ekran hatasının hata olarak değerlendirilmemesi gerektiği ve tüm LCD panellerde benzer bir durumun yaşandığı açıklandı. Yapılan bu açıklama sonrasında kullanıcılar arasında yeni bir tartışma daha başladı.

Mevcut durumun hata olduğunu ve teknoloji kullanımı sırasında ciddi bir engel yarattığını belirten kullanıcılar, Apple'ın bu konuya karşı daha kesin ve net bir açıklama yapması gerektiğini söyledi. Zira cihazlardaki hata, çoğu kişi tarafından fark edilmese de haberlerin gündeme gelmesinin ardından ekrandaki farklılıklar, tüm kullanıcılar tarafından fark edilmeye başlandı. Bu bakımdan hemen hemen tüm iPad Mini kullanıcılarını tedirgin eden bu durum için kullanıcılar kesin bir çözüm yolu arıyor.

Apple’ın açıklaması, mevcut cihazlardaki durumu çözebilecek herhangi bir çözümün olmadığını ve mevcut teknolojiden kaynaklanan durum nedeniyle değişim ya da tamir programı başlatmayacağı gösterdi. Yaşanan bu durum nedeniyle Apple'ın yeni model satışlarının düşüşe geçmesi bekleniyor.





PAYLAŞ