Huawei Mate 50 serisinin tanıtımı ertelenebilir - Haberler - indir.com

Huawei Mate 50 serisinin tanıtımı ertelenebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 16:20:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Şirketin son dönemlerde piyasaya süreceği en güçlü telefon serisi olduğu tahmin edilen Huawei Mate 50 serisini bekleyenlere kötü haber geldi. Huawei, 21 Ekim'de Avusturya'nın başkenti Viyana'da yeni bir lansman düzenleyecek. Tüm zorluklara rağmen küresel pazarda hala dikkatleri çekmeyi başaran şirket bu lansmanda yeni ürünlerini tanıtacak. Ancak bu ürünler arasında Mate 50 serisine yer verilmeyecek gibi görünüyor. Paylaşılan duyuru afişine baktığımızda bir akıllı telefonun kenarlarının yer aldığı görüyoruz. Resmi olarak paylaşılan bu görsel en az bir telefon modelinin ya da yeni bir serinin odak noktasında olacağı ihtimalini de güçlendiriyor. 

Huawei Mate 50 serisi Ekim ayında tanıtılmayacak! 

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sızıntılara göre bu lansmanda tanıtılacak telefon serisinin Mate 50 serisi olacağı düşünülüyordu. Ancak bu son gelen bilgiler bu durumun imkansız olduğunu gösteriyor. Bunun nedeni ise amiral gemisi Mate 50 serisinin temel özellikleri hakkında henüz net bir bilgi ya da sızıntının ortaya çıkmamış olması.

Huawei Nova 9 Pro, Geekbench’te ortaya çıktıHuawei Nova 9 Pro, Geekbench’te ortaya çıktı

Huawei Mate 50 Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı

Görünüşe göre  Huawei Mate 50 serisi bu yıl kullanıcılara sunulmayacak. Sağlam kaynaklar bu serinin 2022'nin ilk çeyreğinin sonuna doğru piyasaya çıkacağını kesin olarak iddia ediyor. Şirketin şuanki durumunu göz önünde bulundurduğumuzda 2022'nin başında piyasaya yeni bir akıllı telefonu tanıtması pek mümkün görünmediğini söylemek yanlış olmaz. Bunun nedeni ise Huawei'nin bir süredir mücadele ettiği ambargolar. Sızdırılan bir diğer bilgilere göre serideki modellerden biri Snapdragon 898 4G mobil işlemciden güç alacak. Şirket ABD ambargoları nedeniyle bir süre daha 5G bağlantı desteğine sahip bir cihaz piyasaya süremeyecek gibi duruyor.


 


Huawei nova 9 serisinin tanıtımı yapıldı!Huawei nova 9 serisinin tanıtımı yapıldı!
Huawei, 5G ağını büyük bir hızla genişletiyor!Huawei, 5G ağını büyük bir hızla genişletiyor!

PAYLAŞ