Whatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleşti - Haberler - indir.com

Whatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 14:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Dünya çapında popüler mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan WhatsApp, bu popülerliğinin altında bazı önemli özellikleri barındırıyor. Bu özelliklerin en başında reklam vermeyen bir uygulama olması. Bir diğer özellik ise kullanıcılara uçtan uca şifreli mesaj gönderme imkanı sağlıyor. Son bir diğer özellik ise uygulama herhangi bir ücret talep etmiyor. Bu saydığım 3 özellik arasında bir tanesi ne yazık ki değişiyor. Daha önceden reklamsız kullandığımız WhastApp uygulamasını artık reklamlar olacak. Yani anlayacağınız o ki reklamsız WhatsApp dönemi bitti. 

Durumlar sekmesinde reklamlar ile karşılaşacaksınız

WABetaInfo tarafından edindiğim bilgiye göre Facebook, WhatsApp reklamları üzerinde çalışma başlattı bile. WhatsApp kullanıcılarını bir hayli üzecek olan reklamlar, bundan sonra durum kısmında karşımıza çıkacak. 

iOS işletim sisteminde reklamlar kullanılmaya başlandı

Bundan böyle reklamsız WhatsApp olmayacak. Bu haberi alan birçok WhatsApp kullanıcı ise bu duruma sessiz kalmadı. Tepkisini vermeye başladı. iOS işletim sisteminde hayata geçen yeni uygulama ilerleyen dönemlerde Android işletim sistemlerinde de hayata geçecek. Birçok kullanıcının tepkisi ile karşı karşıya kalan WhatsApp uygulaması bakalım ilerleyen dönemlerde bir açıklama yapacak mı? Yoksa herhangi bir açıklama yapmadan uygulamayı direkt hayata mı sokacak? Hepsini ilerleyen günlerde göreceğiz. Ancak şunu bilmenizi isteriz ki yeni uygulamdan bizde çok memnun değiliz. Bakarsınız yeni bir uygulama geliştirilir ve herkes o uygulamayı kullanmaya başlar. Özellik Tüm dünyada yavaş yavaş yayılıyor. Şirket aldığı karardan son derece memnun görünüyor. 

 

 

 

 





PAYLAŞ